Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle ama kaynanam baya iyi kadın öyle maksat çalıştırmak olsun diye söylemiyo bi şeyleri zaten o niyetle bana bişi dese sittin sene ayağa kalkmam ben :)))))
Bende öyleyim sevmiyorum emrivakiyi

Heee yok bizde gitme gelme nadir, herkes çalışıyor
Biz boşuz o yüzden baya sık görüşüyoz çoğu zaman da ben arıyorum gel oturalım diye o da dünden razı geliyor benim ulaşım sıkıntı yerdeyim arabada işe gittiği için kocamda oluyo çocukla yürüyerek bi yerlere gitmek zor oluyo diye çoğunlukla kaynanam geliyo bana

Tüm marketi yimiş
Çokmu beee
Hep benim yüzünden yaptım götürdüm bi kere şimdi hep istiyorlar ailenin kerizi ben
Bişii olmaz bee ne olmuş bi magnolyadan
Çakallıkta üst seviye
Çok güzel olmuş bayıldım
Valla ciddiyim fazlamı olmuş

Bugün çamaşır ve geleneksel çocuk yıkama günü
Kolay gelsin bende yetiştirebilirsem cam silmeyi düşünüyorum dün tüm günüm ehliyet için gitti hiç bişey yapamadım gibi bişey

Ben de hem sevmiyorum hemde yaptıramaz kimse bana bişi . Çocukken de böyleydim. İnadım inat emir gelir gelirse öğretmen anne baba fark etmez hayatta yapmazdım . Az dayak yemedim ben ilk okulda :))))

Oooo misss
Aslında inat değil o prensip sahibiyim ama herkes yanlış anladı.

Ben de hem sevmiyorum hemde yaptıramaz kimse bana bişi . Çocukken de böyleydim. İnadım inat emir gelir gelirse öğretmen anne baba fark etmez hayatta yapmazdım . Az dayak yemedim ben ilk okulda :))))

Oooo misss
Ya ben de öyleyim içimden gelirse yaparım ama biri isteyince dokunuyor bana annem bu huyumu bilirdi. Bişet yapılacaksa, ay şunu yapayım bari derdi. Ben de dur anne ben yaparım derdim

Ya ben de öyleyim içimden gelirse yaparım ama biri isteyince dokunuyor bana annem bu huyumu bilirdi. Bişet yapılacaksa, ay şunu yapayım bari derdi. Ben de dur anne ben yaparım derdim
Aynen anneler biliyo yolunu ama işte dışarıdaki insanlar bilemiyo. Bazı insanlar hangi statü de olursa olsun herkese istediğini yaptırabileceğini zannediyor işte onlara gıcık oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…