- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.341
Bende öyleyim sevmiyorum emrivakiyiAynen öyle ama kaynanam baya iyi kadın öyle maksat çalıştırmak olsun diye söylemiyo bi şeyleri zaten o niyetle bana bişi dese sittin sene ayağa kalkmam ben :)))))
Biz boşuz o yüzden baya sık görüşüyoz çoğu zaman da ben arıyorum gel oturalım diyeHeee yok bizde gitme gelme nadir, herkes çalışıyor
Çokmu beeeTüm marketi yimiş
Bişii olmaz bee ne olmuş bi magnolyadanHep benim yüzünden yaptım götürdüm bi kere şimdi hep istiyorlarailenin kerizi ben
Çakallıkta üst seviyeİşte iyi niyetli saf gelin olursan böyle olur .benim gibi Olcan bilmicen yapmican. Benim kaynana gelince bişi diyo akşama şunu yapalım bunu yapalım yemek diyo . Aaa tabi yapalım ama ben bilmiyorum yapmayı diyorum. Ben yaparım o zaman sen otur diyo :))))
Valla ciddiyim fazlamı olmuşÇok güzel olmuş bayıldım
Ben de hem sevmiyorum hemde yaptıramaz kimse bana bişi . Çocukken de böyleydim. İnadım inat emir gelir gelirse öğretmen anne baba fark etmez hayatta yapmazdım . Az dayak yemedim ben ilk okulda :))))Bende öyleyim sevmiyorum emrivakiyi
Oooo misssBugün çamaşır ve geleneksel çocuk yıkama günü
Kolay gelsin bende yetiştirebilirsem cam silmeyi düşünüyorum dün tüm günüm ehliyet için gitti hiç bişey yapamadım gibi bişeyBugün çamaşır ve geleneksel çocuk yıkama günü
Aslında inat değil o prensip sahibiyim ama herkes yanlış anladı.Ben de hem sevmiyorum hemde yaptıramaz kimse bana bişi . Çocukken de böyleydim. İnadım inat emir gelir gelirse öğretmen anne baba fark etmez hayatta yapmazdım . Az dayak yemedim ben ilk okulda :))))
Oooo misss
Olsun sıkma canınıKolay gelsin bende yetiştirebilirsem cam silmeyi düşünüyorum dün tüm günüm ehliyet için gitti hiç bişey yapamadım gibi bişey
Ya ben de öyleyim içimden gelirse yaparım ama biri isteyince dokunuyor banaBen de hem sevmiyorum hemde yaptıramaz kimse bana bişi . Çocukken de böyleydim. İnadım inat emir gelir gelirse öğretmen anne baba fark etmez hayatta yapmazdım . Az dayak yemedim ben ilk okulda :))))
Oooo misss
Napiim olduğu kadar bu haftaOlsun sıkma canını
Aynen anneler biliyo yolunu ama işte dışarıdaki insanlar bilemiyo. Bazı insanlar hangi statü de olursa olsun herkese istediğini yaptırabileceğini zannediyor işte onlara gıcık oluyorumYa ben de öyleyim içimden gelirse yaparım ama biri isteyince dokunuyor banaannem bu huyumu bilirdi. Bişet yapılacaksa, ay şunu yapayım bari derdi. Ben de dur anne ben yaparım derdim
Günaydın canımGünaydın
Ben naptım yaaAhh çiko ahhh C Chikolata_gozlum hep senin başının altından çıktı
Geçmiş olsunİşlerim var kız boya badana aşalarinı toplucaz parkeci gelcek tansiyonumda bugün iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?