- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.401
Maden suyu da iyi geliyor, düşük tansiyonlular çıktı ortayaTuzlu ayran iç kahve de iyi geliyor
Dedim susun dinlemedilerBitmiyor cenelerine
tükürdüklerim
Okuma be önemli bişey yokBitmiyor cenelerine
tükürdüklerim
M M_atruska unuttunNe derdiniz vardı gece gece ha ne B BitterCikilata @MissHayaLet @Chikolata_gozlum @Gokyuzu_kadarmaya91
Nasıl zaman buluyorsun yarim saat ayirsam şükür ediyorumCardio
Fitness ( Ağırlık kullanarak da spor yapıyorum . 5 litrelik su şişeleri ile squat çeşitleri yapıyorum)
Yürüyüşler
Cloe think programları
Diyet
1 şey değil yani bir çok şey bazı günler 3 4 saatim spora gidiyor.
Çok geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdiBeynim çatlıyor tansiyonum düşukmü yüksekmi bilmiyorum
İnan bana yürüyüş bandı evde olması bişey değiştirmiyor bende vardı çatıya çıkardım cenaze gibi evde boş boşuna duruyor yer kaplıyor geveze leslie den Daha çok faydalanırsınLeslie de yaptığımıda içine hesapladım koydum kız.yok yürüyüş bandım maalesef ya dışarı çıkıyorum yada evde yürüyorum salon mutfak salon mutfak :)))
Bu ne
Kulak tıkacı bunlar, bana da arkadasım verdi. En ufak seste uyanan bi insan olarak uyuyabilmek çok zor. Bunlar yumuşacık böyle elinle ezip ufacık yapıp kulağa tıkıyorsun bastırıp bekliyorsun içinde şişip sesi engelliyor
Bende acaba adamların biryerine sokuyoruz horlamalari mi bitiyor diye düşündümKulak tıkacı bunlar, bana da arkadasım verdi. En ufak seste uyanan bi insan olarak uyuyabilmek çok zor. Bunlar yumuşacık böyle elinle ezip ufacık yapıp kulağa tıkıyorsun bastırıp bekliyorsun içinde şişip sesi engelliyor
Bnde çilekMuzla daha çok seviyorum ben
Keşke öyle bişey olsa o daha basitBende acaba adamların biryerine sokuyoruz horlamalari mi bitiyor diye düşündüm
Bnde bastırmak için tv hep açık kendi sesimden duymamayı tercih ediyorumKeşke öyle bişey olsa o daha basitama ben daha çok komşular yüzünden takıyorum sesleri oluyor bazen
O nerden bakılıyorArkadaslar alakasız bişey sorcam ama sizin sayfadaki saat diliminiz ne? Dün bitterle esmanın son görülmesini konuşurken farkettim bende saatler değişik. Girdim baktım casablanca yazıyor
Forum seçeneklerine giriyorsun ordan bakılıyor. Ama ben TR bulamadım senin ne,O nerden bakılıyor
Moscow diyir ne alaka ise bn yapmadım ama onu. Bnde düzenliyim durForum seçeneklerine giriyorsun ordan bakılıyor. Ama ben TR bulamadım senin ne,
Günaydın canım
Geçmiş olsun yaBeynim çatlıyor tansiyonum düşukmü yüksekmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?