- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.481
Onun da oğlu benim oğlanın ameliyatının aynısını geçirdi ömürden 10 gün sonra falan oldu galiba ondan gelememistirAskere giderken gelseydi daha iyi olurdu ikisi çıkardı aradan
Uyumadı ki hiç saolsunSende uyusaydın keske kız uyurken biraz uyku cekerdin
Aaa genetik sizde o zmnOnun da oğlu benim oğlanın ameliyatının aynısını geçirdi ömürden 10 gün sonra falan oldu galiba ondan gelememistir
Moscow benimkide Tr yoktur zatenArkadaslar alakasız bişey sorcam ama sizin sayfadaki saat diliminiz ne? Dün bitterle esmanın son görülmesini konuşurken farkettim bende saatler değişik. Girdim baktım casablanca yazıyor
O zmn Bnde Moscow yapim geriMoscow benimkide Tr yoktur zaten
Hasta olan yatar dinlenir ben hapsırırken giremiyordum bile beValla ben hastayım uyuyamadım o yüzden
Ona bura ilaç olduğu için mecbur girdiHasta olan yatar dinlenir ben hapsırırken giremiyordum bile be
Cok gecmiş olsun canımBen küçükken kulağımın zarı patlamıştı hep kaniyordu ondan kullanmak zorundaydım annem halen hep tak diyor ama unutuyorum
Aaa dogrudur bak aynen millet saldırır Allah'tan acele edip gitmişim o donemdeZam gelcekmiş ya kesin millet yılbaşı öncesi kayıt oluyor hep
Hee tabii canım bura daha cok yorar yazık girmesin bir dahaOna bura ilaç olduğu için mecbur girdi
Süper o zaman . Pazartesi başlıyorummmm. Başka sayfadaydim kimsecikler yok ipin ucu kaçtı bende de . Sıkı denetim iyi geliyor banaÇok aktif hiç şüphen olmasın azcik girme siteye okunacak 20 sayfa birikiyor o derece
İlk sayfada kurallar ve form var onlara bir bak istersen canımSüper o zaman . Pazartesi başlıyorummmm. Başka sayfadaydim kimsecikler yok ipin ucu kaçtı bende de . Sıkı denetim iyi geliyor bana
Alıyorum canım sağolasınAy bi geldi mi gitmiyor illet ya bol bol c vitamini alın gecer inşallah
Küsmeleri iyi işte gelmezler bidahaAyyy bunlar hemen küsen cinsler kazasız belasız atlatırım inşallah
Onların cinsi ayrı bizim ayrı canımAaa genetik sizde o zmn
Teşekkürler canım benimCok gecmiş olsun canım
Sende yine vki çıkıyor bende gözükmüyor daha yeterki gözüksün fazla gözüksünVKİ 71.11 de kalmıs71 le gitmişim bitsin gitsin artık su kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?