- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.521
Acı yede çocuk iyiden kıvransın sakın yeme acı turşuBu sabah yine tartildim 55.700 gördüm 200 gram vermişim vazgeçtim yemektendur bakalım yarın gerçek kilom kaç çıkacak ona göre pilava ayar çekerim bol kimyon karabiber acı pul biber oh mis
Annemgilde inşaat işi yok fakat alta kuzenim taşınıyor sanki 2 ev inşaat halinde temizle temizle bitmiyorAmin canim az kaldi ama bizde bittik
Ben acı pul biber yiyorum cidden işlemiyor onlar çünkü gebelikte ful acı yedımAcı yede çocuk iyiden kıvransın sakın yeme acı turşu
Ama pişik yapabilir ve gaz yapmıyorsa çok iyi bnde gebeyken yedim ama 10 aylık yemeye başladım acıyıBen acı pul biber yiyorum cidden işlemiyor onlar çünkü gebelikte ful acı yedım
Sonu güzel olacak inşallah canımAmin canim az kaldi ama bizde bittik
Ayy düzeldi benimde sağollasınayarlardan başkasının imzası gözüksünü tıkla
Forum seçeneklerinde Bnde tıkladım doğum yaptığım çıktı
Siz napiyosunuzAyy düzeldi benimde sağollasın
Ben şimdi keyif yaptımm, mutfağı topladım. tatlıya girişcemSiz napiyosunuz
Rüzgarınpeşi yağmur sanırım sende dikkat et yorma kendini inşaat temizliği yaparkenBurasıda öyle canım heryer uçuyor
Cam sildim toz aldım şimdi bebeyi doyurcamSiz napiyosunuz
Yağıyor burda başladiRüzgarınpeşi yağmur sanırım sende dikkat et yorma kendini inşaat temizliği yaparken
Burası da fırtınaYağıyor burda başladi
Ben yormayimda kim yorsun
Ben şimdi keyif yaptımm, mutfağı topladım. tatlıya girişcem
Siz napiyonuz ne konusuyonuz ne ayarliyodunuzCam sildim toz aldım şimdi bebeyi doyurcam
Bnm doğumdan kaç gün geçtiğini imza ayarlarını ayarladım onu diyordukSiz napiyonuz ne konusuyonuz ne ayarliyodunuz
Maya tatlı yapıcam diyince bnde dedim onu sordu heraldeSanırim bugün bende sorun var
Maya da ananemin köpeğine verdiğim isimdi. Buraya kaydolurken dedim bişey yazıp çıkcam nasılsa bunu yazayım, ilk aklıma geleni yazdımMaya tatlı yapıcam diyince bnde dedim onu sordu heralde
Gecen cikoya dedigim degilmiBnm doğumdan kaç gün geçtiğini imza ayarlarını ayarladım onu diyorduk
Forum seçeneklerinden olduGecen cikoya dedigim degilmi
Allah seni yaMaya da ananemin köpeğine verdiğim isimdi. Buraya kaydolurken dedim bişey yazıp çıkcam nasılsa bunu yazayım, ilk aklıma geleni yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?