Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 873A98BA-9F92-413A-9565-445034930D26.webp
    873A98BA-9F92-413A-9565-445034930D26.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
Kız saat saymıyor mu Leslie yaparken bir daha niye hesap yapıyorsun
Telefondan videoyu açıyorum koyuyorum başlıyorum video 40 dakikalık bitiyor yeniden başa sarıyor şeklinde "ap the gedır" diye diye:))) telefon elimde olmadığı için adım hesabı yapamıyor o sırada

Telefondan videoyu açıyorum koyuyorum başlıyorum video 40 dakikalık bitiyor yeniden başa sarıyor şeklinde "ap the gedır" diye diye:))) telefon elimde olmadığı için adım hesabı yapamıyor o sırada
Tamam yani saat yok telefonla adım sayiyorsun tamam o zaman ekstra adımı söylersin ben saatin var sandım

Yok canım leslie yaparken tel yada saat üstünde olsun
Puanı o hesaplıyor
He şimdi anladım akıllı saat yok bende maalesef telefonu da koyuyorum zaten yürürken taşımak zorunda kalmak yetiyor bide leslide çekemem hiç :))) koyuyorum elimden

Menü bildiriyorum
Sabah
Kahve
Öğle
Hamburger 🙈🙈🙈
Akşam
1 kaşık yoğurt
4 adet sarma
5 kaşık nar( hastalanmamak için)
Öğleden sonra oğlan rahatsızlandı hastaneye götürdüm ondan adım sayarım sıkıntılı galiba benim o kadar dolandım hastanede ama hiç saymamış
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Hayırlı geceler herkese

sabah haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 6 tane zeytin, ıhlamur ve 2 dilim ekmek
Akşam domates çorbası, 1 dilim ekmek
Biraz önce 1 bardak portakal suyu
Şifayı kaptım, hareket edemiyorum 2 adım atsam yoruluyorum
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım gecmis olsun 😘

sabah haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 6 tane zeytin, ıhlamur ve 2 dilim ekmek
Akşam domates çorbası, 1 dilim ekmek
Biraz önce 1 bardak portakal suyu
Şifayı kaptım, hareket edemiyorum 2 adım atsam yoruluyorum
E Elif_Eylul
Geçmiş olsun canım

Menü bildiriyorum
Sabah
Kahve
Öğle
Hamburger 🙈🙈🙈
Akşam
1 kaşık yoğurt
4 adet sarma
Öğleden sonra oğlan rahatsızlandı hastaneye götürdüm ondan adım sayarım sıkıntılı galiba benim o kadar dolandım hastanede ama hiç saymamış
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Hayırlı geceler herkese
Geçmiş olsun canım 💞 afiyet olsun

Menü bildiriyorum
Sabah
Kahve
Öğle
Hamburger 🙈🙈🙈
Akşam
1 kaşık yoğurt
4 adet sarma
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Hayırlı geceler herkese
Afiyet olsun canım 😘

Şimdi beni iyice modukladınız acilen akıllı saat almam lazım artık kesinlikle ihtiyacım var gibi hissediyorum. 🤣 gidiyom eşime çay götürim şu saat işini konuşayım . Kaptanım çay içerim yine şimdi ama şekersiz haberiniz olsun 🥰😘

Şimdi beni iyice modukladınız acilen akıllı saat almam lazım artık kesinlikle ihtiyacım var gibi hissediyorum. 🤣 gidiyom eşime çay götürim şu saat işini konuşayım . Kaptanım çay içerim yine şimdi ama şekersiz haberiniz olsun 🥰😘
Afiyet olsun canım 😘
Saat iyi oluyor

12 Aralık menü
Kahvaltı =yarım ekmekten karışık tost

Ara=bi avuç kuru yemiş

Akşam =bir porsiyon sac kavurma,küçük porsiyon bulgur pilavı,2 çatal karnabahar turşusu

Su 4,5 lt olur

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 😘
4.5 sumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X