- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #16.101
Tabiki otlarKorumada neler kemirecegiz
Ondan haber ver sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki otlarKorumada neler kemirecegiz
Ondan haber ver sen
Onlar beni kesmez ya
Ödül gününüz olmayacakmiTabiki otlarbol yeşillik
![]()
Himmm varr tabi iskender döner künefe dondurma kaymakli kadayif baklavaOnlar beni kesmez ya
Haftada 1 söyle
Sandviç
Pizza
Hamburger yokmu![]()
Spirituel olaylar enerji bioenerji gibi şeylerle ilgileniyorum olumlu mesaj göndermekte üstüme yok hayvan gibi de 6. Hissin var Allah zeval vermesinSenin duada olumlu ne güzel
Hepimiz sevgi pıtırcıklarıyız![]()
Hadi bakalım darısı 70 lere
Ödül gününüz olmayacakmi
Ödül gününüzde eşlikçiniz olabilirim![]()
Of İskenderHimmm varr tabi iskender döner künefe dondurma kaymakli kadayif baklava
Ayyy evet darısı 7 li rakamlaraGünaydın canım yaaa 8ler gelmis tebrik ederim![]()
Her zamanki gibi cuma günleriÖdül gününüz olmayacakmi
Ödül gününüzde eşlikçiniz olabilirim![]()
Wowww süperSpirituel olaylar enerji bioenerji gibi şeylerle ilgileniyorum olumlu mesaj göndermekte üstüme yok hayvan gibi de 6. Hissin var Allah zeval vermesin![]()
Şöyle okkalı kaçamak olsunHer zamanki gibi cuma günleri![]()
İnşallah daha güzel rakamlar görürüz hepimizCanım muhteşem eksi 8ler gelmiş darısı 7lere
![]()
Hamd olsun abla iyyim ialçlara başladım bakalım hayırlısı Allah'tan cuma kontole sorun yoksa sonra transfer hazırlığına inşallahGünaydın canım nasilsin
Günaydın canim eksidesin cumaya daha guzel eksi gelicek![]()
İnşallah bacim 70 lere 60 Lara 50 lereHadi bakalım darısı 70 lere![]()
Rabbim işin gücünü rast getirsin insaAllahHamd olsun abla iyyim ialçlara başladım bakalım hayırlısı Allah'tan cuma kontole sorun yoksa sonra transfer hazırlığına inşallahsizler nasılsınız ne kadar akışkan sayfa yaaa yetişemiyorum okumalara
tartılar görüyorum arada içim gibiyor
Vay be vayyyyyyyySpirituel olaylar enerji bioenerji gibi şeylerle ilgileniyorum olumlu mesaj göndermekte üstüme yok hayvan gibi de 6. Hissin var Allah zeval vermesin![]()