- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #16.141
En baba hareketi unutmuşukGöbeee sıvazlamayı da unutma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En baba hareketi unutmuşukGöbeee sıvazlamayı da unutma![]()
Rabbim emeklerinin karsiligini almayı nasip etsin tez zamanda inşallah canımÇok aminnnnmmmRabbim hasret çekenlere çektiği hasrete kavuşmayı nasip etsin inşallah hepinizden Allah razı olsun canı gönülden teşekkür ederim
![]()
Bende bende
Onu yiyemem ama
Uygun bı zamanda meditasyona davet ediyom o zamanOdaklanmani sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Ballı lokumum ben senin için dedimBende bende![]()
İnşallahRabbim emeklerinin karsiligini almayı nasip etdin tez zamanda inşallah canım![]()
Tamam o zaman .Uygun bı zamanda meditasyona davet ediyom o zaman
Bende benm için dedim kuzumBallı lokumum ben senin için dedim
Olumlu enerji yolluyorum![]()
Hep olumlu düşün.İnşallah
dualarınıza da çok ihtiyacım var herkes yaşın genç diyor ama içim geçiyor üzüntülerle![]()
Üzülme canım elbet olacak içini ferah tut güzel pozitif düşün güzel şeyler olsunİnşallah
dualarınıza da çok ihtiyacım var herkes yaşın genç diyor ama içim geçiyor üzüntülerle![]()
Aynı benBende benm için dedim kuzum
Benm cok acelem yok isterse gtmesin napım![]()
Yiyemem cınımAynı ben
Ye gitsin be
Birdahami geleceğiz
![]()
Senin o züber topcikleri bittimiYiyemem cınım
No no![]()
Yok bitmedi hergün yemedm ya yesemde 1 tane yedimSenin o züber topcikleri bittimi
Hurmali olan
Şimdi değişik ara öğün al tatlım
Yada yap![]()
Kendi kendini negatifleme en ufak bir olumsuz düşüncen bile hayallerinin isteklerinin önüne tuglalalarla nasıl engel koyuyor bir bilsen sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak emin ol hayatına girmesi gereken olması gerektiği vakitte gelecek ve unutma Allah dua etmeni nasip ediyorsa dileğin isteğin duan kabul olacaktır isteklerin önündeki tek engel sensin senin olumsuz dusuncelerinİnşallah
Aramızda kalsınYok bitmedi hergün yemedm ya yesemde 1 tane yedim![]()
Ozaman durum diyetlikten sağlıklı beslenmeden çıkıyor tabiiAramızda kalsın
Ben o paketi 2 günde bitiriyorum
Bitsinde bir daha yemim diye
Benim(sözde) düşünceli Kabasakal da bizim hatun sevdi diyip üstüne 5 paket daha alip geliyor
![]()
BenimkiOzaman durum diyetlikten sağlıklı beslenmeden çıkıyor tabii![]()