Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korktuğu için mi yapmıyo. Üzerine gitme . Bırak yaparsa kiloduna yapsın
Bu kaka olayi zorlu bir sürecmis doktor öyle dedi,kaka onun kendinden bir parca olarak goruyormus oyuzden yapmayabilir dedi bugun 3.cu gun bez olsa yapardi simdiye kadar bende biraktim bakalim yaparsa yapar

Bu kaka olayi zorlu bir sürecmis doktor öyle dedi,kaka onun kendinden bir parca olarak goruyormus oyuzden yapmayabilir dedi bugun 3.cu gun bez olsa yapardi simdiye kadar bende biraktim bakalim yaparsa yapar
Benim kızda zor alıştı . Donuna yaptı bi süre

Afiyet olsun canım

Aynen nolacak bu kız beni bıraktı neyse haftaya yarışma olursa beni başka listeye al kaptanım
Tatlım sen beni etiketleme zaten surda 4 gün kalmış tek başına da kazanırsın eminim sana güveniyorum ben sana başarılar diliyorum
Bu gidisle öyle olcak
Kaptanım sadece benmi artıyim bu pazartesi regl dönemindeyim bununda etkisi varmı bilmiyorum ve ailevi problemlerim var belkide bundan toparlayamiyorum . Çabalıyorum . Beni kimseyle eşleştirmek zorunda değilsin ben sessizce takip ederim sizi derdim sivrilmek değil yalnis anlamayın .

Bu bir pes etme gibidir
Bunu yapma balım

Gerekirse yakasına yapisacaksin
Başaracaksın

Yooo sadece sen artı degilsin bende arti 500
Seni rencide etmedim kimsede etmedi bunu sadece senin iyiligin icin demis olabilirmi herkes bide keske birde burdan baksaydin üzgünüm ,cabaliyorum diyorsun evet zor bir sürec ama misal 3dilim yemek yerine 1dilimlede kalkabilirdin bunlari burda söylemezsek burda olmamizin anlamidq kalmaz sen bilirsin yaa simdi pes et yada simdi devam et tercih senin

Bu bir pes etme gibidir
Bunu yapma balım

Gerekirse yakasına yapisacaksin
Başaracaksın
Zaten yakasına yapıştım basaricam Allah'ın izniyle senin soylediklerin misshayaletin söyledikleri de çok kafama yer etti canım basaricam ama benim söylemeye çalıştığım kimseye engel olmak istemem seni örnek alayım idolumsun zaten

Ben zaten bütün bunlar için hiç bir şey söylemedim ki bütün söylediklerinde haklısınız zaten yalnız ben eşleştirmek zorunda değilsin . Benim eşim olan kişide beni etiketlemek zorunda değil ben eş olmayabilirim demeye çalıştım .eğer bunu kabul etmem diyorsanizda sessizce takip ederim topici demeye çalıştım

Zaten mesele eşin olup olmamasi degilki canim esin cok versin sen ver verme yada sen ver kilo o vermesin
Bunu neden yaptik herkes motive olsun yarış olsun daha motive olup kilo verelim diye baska bir amacim yoktu benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…