- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.321
Canim ben degil eylul
Gerci anasina benzerse
Bu kaka olayi zorlu bir sürecmis doktor öyle dedi,kaka onun kendinden bir parca olarak goruyormus oyuzden yapmayabilir dedi bugun 3.cu gun bez olsa yapardi simdiye kadar bende biraktim bakalim yaparsa yaparKorktuğu için mi yapmıyo. Üzerine gitme . Bırak yaparsa kiloduna yapsın
Benim kızda zor alıştı . Donuna yaptı bi süreBu kaka olayi zorlu bir sürecmis doktor öyle dedi,kaka onun kendinden bir parca olarak goruyormus oyuzden yapmayabilir dedi bugun 3.cu gun bez olsa yapardi simdiye kadar bende biraktim bakalim yaparsa yapar
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
SABAH
Kahvaltı Salatası Tohumlu
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Ara Öğün
Türk Kahvesi
Maden Suyu
ÖĞLE
Zeytinyağlı Pırasa
Pancarlı Salata
1 Dilim Ekmek
AKŞAM
Yüzük Çorbası
Kefir
SU》1,5 LİTRE
Afiyet olsun
GalibaBu gidisle öyle olcak
Afiyet olsun kaptanımE Elif_Eylul
SABAH
Kahvaltı Salatası Tohumlu
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Ara Öğün
Türk Kahvesi
Maden Suyu
ÖĞLE
Zeytinyağlı Pırasa
Pancarlı Salata
1 Dilim Ekmek
AKŞAM
Yüzük Çorbası
Kefir
SU》1,5 LİTRE
Sagol canimAfiyet olsun
Galiba
Afiyet olsun kaptanım
Hani kız nerde
Kaldi yolda heraldeHani kız nerde
Tatlım sen beni etiketleme zaten surda 4 gün kalmış tek başına da kazanırsın eminim sana güveniyorum benAynen nolacak bu kız beni bıraktıneyse haftaya yarışma olursa beni başka listeye al kaptanım
Kaptanım sadece benmi artıyim bu pazartesiBu gidisle öyle olcak
Bu bir pes etme gibidirTatlım sen beni etiketleme zaten surda 4 gün kalmış tek başına da kazanırsın eminim sana güveniyorum bensana başarılar diliyorum
Kaptanım sadece benmi artıyim bu pazartesiregl dönemindeyim bununda etkisi varmı bilmiyorum ve ailevi problemlerim var belkide bundan toparlayamiyorum . Çabalıyorum . Beni kimseyle eşleştirmek zorunda değilsin ben sessizce takip ederim sizi derdim sivrilmek değil yalnis anlamayın .
Yooo sadece sen artı degilsin bende arti 500Tatlım sen beni etiketleme zaten surda 4 gün kalmış tek başına da kazanırsın eminim sana güveniyorum bensana başarılar diliyorum
Kaptanım sadece benmi artıyim bu pazartesiregl dönemindeyim bununda etkisi varmı bilmiyorum ve ailevi problemlerim var belkide bundan toparlayamiyorum . Çabalıyorum . Beni kimseyle eşleştirmek zorunda değilsin ben sessizce takip ederim sizi derdim sivrilmek değil yalnis anlamayın .
Afiyet olsun canım
Zaten yakasına yapıştım basaricam Allah'ın izniyle senin soylediklerin misshayaletin söyledikleri de çok kafama yer etti canım basaricam ama benim söylemeye çalıştığım kimseye engel olmak istememBu bir pes etme gibidir
Bunu yapma balım
Gerekirse yakasına yapisacaksin
Başaracaksın
Ben zaten bütün bunlar için hiç bir şey söylemedim ki bütün söylediklerinde haklısınız zaten yalnız ben eşleştirmek zorunda değilsin . Benim eşim olan kişide beni etiketlemek zorunda değil ben eş olmayabilirim demeye çalıştım .eğer bunu kabul etmem diyorsanizda sessizce takip ederim topici demeye çalıştımYooo sadece sen artı degilsin bende arti 500
Seni rencide etmedim kimsede etmedi bunu sadece senin iyiligin icin demis olabilirmi herkes bide keske birde burdan baksaydin üzgünüm ,cabaliyorum diyorsun evet zor bir sürec ama misal 3dilim yemek yerine 1dilimlede kalkabilirdin bunlari burda söylemezsek burda olmamizin anlamidq kalmaz sen bilirsin yaa simdi pes et yada simdi devam et tercih senin
Afiyet olsun kuzum
Zaten mesele eşin olup olmamasi degilki canim esin cok versin sen ver verme yada sen ver kilo o vermesinBen zaten bütün bunlar için hiç bir şey söylemedim ki bütün söylediklerinde haklısınız zaten yalnız ben eşleştirmek zorunda değilsin . Benim eşim olan kişide beni etiketlemek zorunda değil ben eş olmayabilirim demeye çalıştım .eğer bunu kabul etmem diyorsanizda sessizce takip ederim topici demeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?