Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir kötü örnek olmuyorsun
Sen herşeyin bilincindesin zaten
Uygulayacaksinda
Kendine haksızlık etme
Evet yanlış bir süreç suan ama o döngü kırılacak

Zaten mesele eşin olup olmamasi degilki canim esin cok versin sen ver verme yada sen ver kilo o vermesin
Bunu neden yaptik herkes motive olsun yarış olsun daha motive olup kilo verelim diye baska bir amacim yoktu benim
Tamam kaptanım ben senin niyetini sorgulamiyorum lütfen amacım kırıp dökmek değil sivrilmek değil yalnis anlaşıldım ben sanırım kusura bakmayın nolur

Zaten mesele eşin olup olmamasi degilki canim esin cok versin sen ver verme yada sen ver kilo o vermesin
Bunu neden yaptik herkes motive olsun yarış olsun daha motive olup kilo verelim diye baska bir amacim yoktu benim
Hatta emeğinde çok bunu zaten inkar nasıl edeyim belkide beni bunları söylemeye itende bu sen uğraşıyorsun ugrasiyosun listeler şunlar bunlar bende seriyorum yiyorum yiyorum kızgınlığım kendime ondan zaten ben sessiz takip edeyim dilerseniz beni eslestirmeyin dedim zahmet vermemek adına senin beni rencide ettigin için değil yani lütfen yalnis anlasilmak hiç istemem

Tamam kaptanım ben senin niyetini sorgulamiyorum lütfen amacım kırıp dökmek değil sivrilmek değil yalnis anlaşıldım ben sanırım kusura bakmayın nolur
Biz burda o amacla çıktık yola kizlar beni bilirler nasıl biri oldugumu,uzun zaman insanlari motive etmek icin ugrastim heleki 1sene surekli kendimden ödün verdim yeri geldi cocugumu biraktim aman, gelenler yeterki kiloversin bende mutlu olurum deyip,cok kiside mezun ettik takimlarda bende 3kere mezun oldum,sende karar ver ben burdan donücem de kendin icin kimse icin degil canim, devam edicem dersen topik burda

Kimse yanlıs anlamaz bende,yola devam diyorsan biraz çaba

Ben daha yeniyim belki aranızda ama bu söylediklerinin hepsinin farkındayım

Canım eşler herkes birbirni motive etsin diye yapıldı burada sen artışın diye seni elestirmedik senin menune yönelik elestiri oldu ki elestirlmezsek yanlışlarimizi göremeyiz bile bile yanlış yapmayalım.

Bu yol sabır yolu çok yorucu evdeki durumlar hayat hepsi etkiliyor tabiki.

Kendimden örnek vereyim 3 çocuğum var büyük kız 1. Sınıfta okula gidiyor o okuldan gelmeden sporumu yemeğimi yapmaya çabalıyorum ben kendim için ugrasmazsam fedakarlik etmezsem nasıl gidecek kilolar değil mi hepimizin hayatta amaclari var zaten hiç birimiz hayatta tabiki boş insanlar değiliz.

İşte bu
Güçlü Kadın
Yürü be

Tamam canım çok sağolun desteğinize

Ben hiç mezun olmayacağım başına kalacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…