- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.541
Tamam ama perşembe alacağımGülüm belirsizlik daha zor. Bi test yap varsa ne mutlu bize. Yoksa da regli beklersin
Amin insaAllah canimRabbim en kolayindan ikiz nasip eder inşallah
Annemgil yaslanmadan 2sini bir arada büyütürüm
Amin rabbim gönlündekini versın canımRabbim en kolayindan ikiz nasip eder inşallah
Annemgil yaslanmadan 2sini bir arada büyütürüm
Amin kuzum hayirsiylaAmin rabbim gönlündekini versın canım
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar 8mart kadınlar günümüz kutlu olsun
Bende öyleyim canım ya valla akşam saat 10 da bir uyumuşum kalktigim da saat 12 di. 2 saat uyumak bile iyi geldi.Okadar yorgun kalktimki gece zaten hic rahat uyuyamadım
Günaydın canimGünaydın
Ben şeytan şaplağı gibiyim şuan. Uyanmak için uyanmışım gibi .Bir sürü iş var gözümde yapacak kişi yokBende öyleyim canım ya valla akşam saat 10 da bir uyumuşum kalktigim da saat 12 di. 2 saat uyumak bile iyi geldi.
Ben yogurtla salatayla tuketiyorum canim gerci benim bagirsaklarda sorun var kabizlik icin cok iyiKeten tohumu hakkında bilgınıZ varmı kaptanım
2gundur baş agrisinla kalkiyorum benBende öyleyim canım ya valla akşam saat 10 da bir uyumuşum kalktigim da saat 12 di. 2 saat uyumak bile iyi geldi.
Günaydın canım seninde kutlu olsunHerkese günaydın kızlar 8mart kadınlar günümüz kutlu olsun
Güzel bir kahve yap ağrı kesici al bende öyleyim yorgun oluyorum su vitaminlerden soyleyim de gelsin2gundur baş agrisinla kalkiyorum ben
Benimde çamaşırlar var kızlar banyo yaparken her yeri islatmis banyo paspaslari su olmuşBen şeytan şaplağı gibiyim şuan. Uyanmak için uyanmışım gibi .Bir sürü iş var gözümde yapacak kişi yok
Kız sen test yapsanaBen şeytan şaplağı gibiyim şuan. Uyanmak için uyanmışım gibi .Bir sürü iş var gözümde yapacak kişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?