- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.561
Ben dün sermiştim. Kuşlar pırt pırt yapmış.Ustune sıvamış.Birdaha yikanacak. Apartman hep moruk dolu demiyorlar bir file gerdirelim. Emekli cimriler. Nefret kusuyorum şuan.Benimde çamaşırlar var kızlar banyo yaparken her yeri islatmis banyo paspaslari su olmuş
Perşembe alacağım canimKız sen test yapsanaağrı her türlü olur hem regl sebebi hem hamilelik.
Ay valla bizim de her yerde kuşlar var cam onleri rezil gibi oluyorBen dün sermiştim. Kuşlar pırt pırt yapmış.Ustune sıvamış.Birdaha yikanacak. Apartman hep moruk dolu demiyorlar bir file gerdirelim. Emekli cimriler. Nefret kusuyorum şuan.
Aman canım ne olacak sen pozitif düşün olmadıysa da bu ay hayırlısı de geç takma zaten 3 ay süren yok muPerşembe alacağım canim
Ben onada üşenirim. Eşim alır
Durmadan alim diyor .Diyorum bak umutlanma.
Yıkım beni daha mahveder
Şahsen ben silmiyorum. Daha doğrusu çok yüksek. Ya eşim.Ya eve yardıma gelen abla .Ama şu cam silen robot var ondan alacağım.Ay valla bizim de her yerde kuşlar var cam onleri rezil gibi oluyorcam silmek işkence.
Ben siliyorum eve iki kez hamilelikte kadın aldım temizliğini beğenmedim çok yavaş çıktılar. Onun için en iyisi kendi temzlik yapmamŞahsen ben silmiyorum. Daha doğrusu çok yüksek. Ya eşim.Ya eve yardıma gelen abla .Ama şu cam silen robot var ondan alacağım.
Evet kuzum eşim sabırsız. ETRAF sabırsız. Hiç benim düşüncemi soran yok .Aman canım ne olacak sen pozitif düşün olmadıysa da bu ay hayırlısı de geç takma zaten 3 ay süren yok mu
Benim için cam kapıyı silsinler yeterli balımBen siliyorum eve iki kez hamilelikte kadın aldım temizliğini beğenmedim çok yavaş çıktılar. Onun için en iyisi kendi temzlik yapmam
Evet kuzum eşim sabırsız. ETRAF sabırsız. Hiç benim düşüncemi soran yok .
Bende paralı arkadaşım psikoterapistime devam edeceğim.Tek anlayan o beni .İyi gelende o bütün param onada gitse .Ruh sağlığımin gitmesinden iyi
Evet önemli olan camlar birde yüksekte oturunca.Benim için cam kapıyı silsinler yeterli balım
Mutfak wc parlatmam lazımbende detayları kendim severim
Ben dün sermiştim. Kuşlar pırt pırt yapmış.Ustune sıvamış.Birdaha yikanacak. Apartman hep moruk dolu demiyorlar bir file gerdirelim. Emekli cimriler. Nefret kusuyorum şuan.
Benimde karnabahar yiyinceBulgur yiyince göbeğim öne geldi
Bunu yapmıştım ben ama çorbasını öyle bu çok değişikBROKOLİ ÇORBASI
MALZEMELER
Brokoli
Yarım Soğan
1 Orta Boy Patates
1 Tane Havuç
Sade Yağ(Zeytinyağı)
Çeyrek bardak öğütülmüş yulaf
YAPILIŞI
Yulaf hariç tüm malzemeleri suda yumuşayana kadar haşlıyoruz.Blenderdan geçiriyoruz.
Çeyrek bardak yulaf ve 1 bardak suyla yulaf sütümüzü hazırlıyoruz. Ayrı bir tencerede 1 yemek kaşığı yulaf unuyla sade yağını kavurun.Üzerine yulaf sütünü ilave edin .Beşamel sos kıvamına gelecek.Sebze karışımını kepçe yardımıyla ekleyin .Karıştırmaya devam edin .Tüm sebze karışımını boşaltın. Blenderdan geçirmeye gerek duyuyorsanız tekrardan geçirin.Tuzunu ilave edip altını kapatınız.
Afiyet olsun ♡
Sülfürlerimiz coşsun
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@HuZuNMeLeGi
@Mevsim_bahar83
@M_atruska
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@suspushanimcim
@jtaime020626
@Pandora27
Jou
@Gozdem__
Aamine
@Li_zigi
Dün bnde zorla yaptımAy çok yorgunumama spora devam etmek istiyorum çünkü bırakınca geri dönüyorsun onun için az daha ccaba sarf edeyim. Birde pilateste 2. Haftaya başladım
Canım mevsim geçişleri de çok zorluyor insanı birde çocukların düzeni bozulunca ama napayim devam etmek istiyorum.Dün bnde zorla yaptımbırakmakta ıstemıyom
Deterjan dayanmiyor valla
Ayni durumdayiz canimDeterjan dayanmiyor valla
Bu bitkisel sütlüsü prensesimBunu yapmıştım ben ama çorbasını öyle bu çok değişiksağoll
Bize hayrına çamaşır kurutma makinesi alsalar keşkeAyni durumdayiz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?