Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya canım benim sıkma canını
Valla sıkılmayacak gibi degil . Artık o kadar sıkıldım ki şeytana uyup . Senle evledigim güne lanet olsun diyesim var . Bıktım artık . Hep ben haksızım hep . Haklıda olsam ben haksıZım . Allah’ıma havale ediyorum.

Deme canım sen yine konuyu bilmiyorum ama hayat bazen insanı çok yoruyor. Sen yine de kendine hakim ol deme öyle sözler.

Ne güzel bak düzeltmişsin
Börek harici afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

canım gecmis olsun ayni durumdayim bogazlarim yaniyor
Teşekkür ederim kaptanım
Deme canım sen yine konuyu bilmiyorum ama hayat bazen insanı çok yoruyor. Sen yine de kendine hakim ol deme öyle sözler.
Bilmiyorum İnan . Herkes insan oldu kimse 4*4 lük degil . Ama galiba ben insanlıktan nasibimi almamışım . İnsan olsam böyle yapmaz zaten .
jtaime020626
Kuzu 30 dk mola yöntemini denesene.
Dışarı çıkabiliyorsan 30 dk .
Evdeysende 30 dk başka odada vakit geçir.
Zaten öyle yapıyorum canım ve bu beni daha sinir esiyor başlıyorum ağlamaya hüngür hüngür kimin umrunda sanki . Kendim ağlar kendim dinlerim . Allah büyük bu dünyada adalet kalmadı hz Ömer gidince . Kaldı ki efendimize bile çile çektiren dünya bize ne çektirmez . Bazen ölesim var gerçekten . Bu pis dünyadan kopup gidesim var . O kadar yapıyorlar bazen .

Kaptanım ben hiç iyi değilim . Ailevi bir tartışma . İnsanlar neden bu kadar anlayışsız

Sıkma canını desemde sıkçaksın çok üzgünüm bu konuda Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin senin için hakkinda hayırlısi olsun,bazen hayat insani yorar ama insani insan yoruyor hayatta degil aynı durumdayim seni anliyorum
Afiyet olsun canım

Canim benim isyan etme .Rabbim feraha çıkarır. Sen bir şekilde olumlu düşün. Bak dediğin gibi daha çok sinir oluyorsun.Karşı tarafın umrumdami değil.Onun için önceliğin kendin olmalısın.

DOMATESLİ YULAF PİLAVI

MALZEMELER
1 Domates (3 yemek kaşığı domates konserve)olabilir.
1 Çay Bardağı Yulaf
1 Yeşil Biber
1 Orta Boy Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Biber Salçası
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Pulbiber
1 Çay Kaşığı Karabiber
Kemik Suyu(Tavuk Suyu)olabilir.
ÜÜstünü Geçecek Kadar Sıcak Su

YAPILIŞI

Tüm sebzeler zeytinyağında sotelenir. Dometes sosu eklenir. Yulaf eklenir. Karıştırılır. Sıcak su ve kemik suyu eklenir. Baharatlar eklenir. Önce orta ateşte sonra kısık ateşte pişirilir.

Afiyet olsun

E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Li_zigi
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
F Frozen01
M M_atruska
suspushanimcim
K Klassklasik
D u t
karamel Latte
Pandora27
jtaime020626
Aamine
Jou
Saliha40
@rainydyinlondon
Iron Butterfly
@Gozdem__

LİKOPENLERİMİZ COŞSUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…