Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.021
Gunaydin canimGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGünaydın![]()
Hosgeldin canim aramiza kendini tanıtirmısinMerhabalar 4 .5 aylık bebeğim var diyete başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın canımne var ne yok
![]()
Iyi temizse sıkıntı yokGeçmişi benden parlak .
Tertemiz mis![]()
Yalnız tek buraya yorum yapmışIyi temizse sıkıntı yok![]()
Kalanlar sağolsunVe gitti![]()
Ben bugün yarin oylesine yicem canim yogurt salata gibiGidimde aç karnımı doyurim
Ne kemirsem acaba
Brokoli salatası birde tarhana yapim .
Akşama ne yiyeceğiz ya
Menulerinizi yazsaniza![]()
Ya icim yandi ,hersey ,her yasanmislik ,her aci gelip gecicic önemli olan sensin unutmaKaptanım iyi değilim . Ağlamaktan gözlerim agrıyor . Belki aktif olamam bugün maruz görün lütfen.
Cok spordan olabilir mi? Yada magnezyum eksikliginden?Ay çok yorgunumbacaklarım ağrıyor
![]()
Bazen pes etmek üzere oluyorum aklima buradaki E Elif_Eylul ve M MissHayaLet emekleri geliyor ,siz geliyorsunuz yok diyorum pes etme boyle boyle gidecek.
Menü kontrolu Cuma Cmrt Pazar Prt Salı Crb Prs suspushanimcim
✔ ✔ ✔ ✔ ✔ E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @karamel Latte ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @jtaime020626 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ K Klassklasik ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Li_zigi ✔ ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Pandora27 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Buralardutluuugdu ✔ ✔ ✔ ✔ @M_atruska ✔ ✔ ✔ ✔ @Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ F Frozen01 ✔ ✔ ✔ ✔ H a p p y
✔ ✔ ✔ ✔
Spordan canım dün pilates 2. Haftaya geçtim çok yordu 3 set bacak var biraz zorladı hareketlerCok spordan olabilir mi? Yada magnezyum eksikliginden?
Çabalıyorum canımNe güzel bak düzeltmişsin
Teşekkür ederim kaptanım
Bilmiyorum İnan . Herkes insan oldu kimse 4*4 lük degil . Ama galiba ben insanlıktan nasibimi almamışım . İnsan olsam böyle yapmaz zaten .
Zaten öyle yapıyorum canım ve bu beni daha sinir esiyor başlıyorum ağlamaya hüngür hüngür kimin umrunda sanki . Kendim ağlar kendim dinlerim . Allah büyük bu dünyada adalet kalmadı hz Ömer gidince . Kaldı ki efendimize bile çile çektiren dünya bize ne çektirmez . Bazen ölesim var gerçekten . Bu pis dünyadan kopup gidesim var . O kadar yapıyorlar bazen .
Aksama karnibahar kisiri yada yemegi olabilir.Gidimde aç karnımı doyurim
Ne kemirsem acaba
Brokoli salatası birde tarhana yapim .
Akşama ne yiyeceğiz ya
Menulerinizi yazsaniza![]()
Pes etsek gene kendimize zarar benimde canim hep yemek istiyor ama bende burdakilere haksizlik yapmamak adina inan olki yemiyorumBazen pes etmek üzere oluyorum aklima buradaki E Elif_Eylul ve M MissHayaLet emekleri geliyor ,siz geliyorsunuz yok diyorum pes etme boyle boyle gidecek.![]()
Tabiki canım hoşgeldinMerhabalar 4 .5 aylık bebeğim var diyete başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz