- 21 Aralık 2016
- 9.023
- 41.389
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.041
Gecen burada magnezyum konusu gecmisti esimde de bende de yorgunluk oluyordu aldik hemen. Bide probiyotik aldim tavsiye ederim ise yariyor cidden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kaptanim ,keske demektense iyi ki diyecegiz...Pes etsek gene kendimize zarar benimde canim hep yemek istiyor ama bende burdakilere haksizlik yapmamak adina inan olki yemiyorum![]()
Evet canım işte böyle böyle gidecekBazen pes etmek üzere oluyorum aklima buradaki E Elif_Eylul ve M MissHayaLet emekleri geliyor ,siz geliyorsunuz yok diyorum pes etme boyle boyle gidecek.![]()
Aynen canim bende kullaniyorumGecen burada magnezyum konusu gecmisti esimde de bende de yorgunluk oluyordu aldik hemen. Bide probiyotik aldim tavsiye ederim ise yariyor cidden.
Hoşgeldin canimMerhabalar 4 .5 aylık bebeğim var diyete başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Bende alcam canım sparis verdim bakalım gelir bugün yarın.Gecen burada magnezyum konusu gecmisti esimde de bende de yorgunluk oluyordu aldik hemen. Bide probiyotik aldim tavsiye ederim ise yariyor cidden.
Hepimiz iyki varız bu hafta olmazsa haftaya olur ümidiyle umudumuzu kaybetmicezAynen kaptanim ,keske demektense iyi ki diyecegiz...
Hosbulduk baby
Hoşgeldın kuzum bnde gırelı ıkı ç hafta fıln olacak gerçekten motıve oluyorsun grubumuz cok ıyı cok güzelMerhabalar 4 .5 aylık bebeğim var diyete başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Bende doktora gidiyorumSporumu yapicam tabi bebe suikast girişiminde bulunmazsa![]()
HayırdırBende doktora gidiyorum![]()
Geçmiş olsun tatlım. Rabbim şifa versin .Hemencecik atlatsınKiz hasta dedim ya sabah
Bende
Amin insaAllah canimGeçmiş olsun tatlım. Rabbim şifa versin .Hemencecik atlatsın![]()
Afiyet olsun. Mükemmel karnabahar kısırı aynı bulgur aratmiyorAksama karnibahar kisiri yada yemegi olabilir.
Yanina da salata . Sut almamiz lazim yogurt yok.
Nie caninmi istemiyor balımBen bugün yarin oylesine yicem canim yogurt salata gibi
Nono artıyım zaten bide ıhlamur falan icerim sanirimNie caninmi istemiyor balım
![]()
Anladım kuzum ödemi atmak için.Nono artıyım zaten bide ıhlamur falan icerim sanirim![]()