Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastayim gozümden ates çıkıyor yetmezmi
k6301.gif
😔😔 bol bol c vitamini tüketin

Pazartesinden beri tartılmadım yalnız etrafımdan dönüşler olmaya başladı. Kız sen zayıfladın mı dedi teyzem. AA öyle mi cidden dedim ama içimden günlerdir sokak süpürgecileri gibi kilometrelerce yürüyorum demek istedim fakat şimdi hedefe kadar renk verirsek madara olmak var aaa öyle mi hiç farkında değilim modunda takılmak daha doğru bir strateji gibi geldi ve sakinliğimi korudum sevincimi içeride havai fişekler atarak kutladım 🤣🤣🤣

Not: Bunların hepsi sayenizde kızlar E Elif_Eylul M MissHayaLet ve tüm grup arkadaşlarım
Fark çok olunca merak edip senden tiyo isticekler eminim✌
Sen zayifla ben sana havai fisekler atarim😙
Senin azminle oluyor biz sadece vesileyiz birbirimize

Yok kiz inan daha oturmadim doktordan geldik eylülü doyur şurup ver az once uyudu atesi düsmedi buz gibi heryeri simdi süt almış kaynatiyorum mayalicam yemegi koydum daha duş alicam okadar uykusuz ve yorgunumki gece 1gram uyumadim
O uyurken sende dinlen 2 güne birşey kalmaz inşallah 🤲🏻

M MissHayaLet 20 dk cardio 10 dk plates 50 mekik 30 squat 20 şınav
Yazdım kuzu 💋🧿
Bu azime nasıl hayran olmayasın daha çok yürümeyelim. Benim gazım M MissHayaLet 🤣🤣🤣🤣
💋💋💋🥰🥰😘
E Elif_Eylul

MENÜ
SABAH
Sahanda Yumurta
1 Dilim Ekmek
Salatalık
Domates
Peynir
Yeşillik
Ceviz

ARA ÖĞÜN
1 Yemek Kaşığı Dut Kurusu
Türk Kahvesi
Maden Suyu

ÖĞLEN
Brokoli Salatası
Tarhana Çorbası

ARA ÖĞÜN
1 Bardak Kefir

AKŞAM
Sebzeli Tavuk Yemeği
1 Dilim Tam Buğday Ekmek
Otlu Cacık
Yeşil Salata

SU》1,5 LİTRE
Afiyet olsun canım 💞
Pazartesinden beri tartılmadım yalnız etrafımdan dönüşler olmaya başladı. Kız sen zayıfladın mı dedi teyzem. AA öyle mi cidden dedim ama içimden günlerdir sokak süpürgecileri gibi kilometrelerce yürüyorum demek istedim fakat şimdi hedefe kadar renk verirsek madara olmak var aaa öyle mi hiç farkında değilim modunda takılmak daha doğru bir strateji gibi geldi ve sakinliğimi korudum sevincimi içeride havai fişekler atarak kutladım 🤣🤣🤣

Not: Bunların hepsi sayenizde kızlar E Elif_Eylul M MissHayaLet ve tüm grup arkadaşlarım
Senin emegin de var canım. Mesela yurumeyip bütün gün işlerini bitirip yatabilirdin ama sen azim ediyorsun bu da bir emek.

Ya da yemeklerden fedakarlık edip yemiyorsun işte sen bunu basaramazsan biz ne yaparsak yapalım senin için değişen birşey olmazdı.
Demek ki sen gerçekten değişmek istiyorsun ve bunun için mücadele ediyorsun seni ve burada mücadele eden diğer arkadaşlarımı gerçekten kutluyorum💋💋💋🧿🧿🧿🧿
:KK5::KK5::KK5::KK5:

Sacma menüyle karşınızdayım 🙈
Aksam hic yiyesim gelmedi muz yumurta falan yedim
2litre su
İhlamur,kahve
D u t D u t

Eklentiler

• 20220309_093157.webp
    20220309_093157.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 20220309_182215.webp
    20220309_182215.webp