- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.161
Hastayim gozümden ates çıkıyor yetmezmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastayim gozümden ates çıkıyor yetmezmi![]()
Fark çok olunca merak edip senden tiyo isticekler eminim✌Pazartesinden beri tartılmadım yalnız etrafımdan dönüşler olmaya başladı. Kız sen zayıfladın mı dedi teyzem. AA öyle mi cidden dedim ama içimden günlerdir sokak süpürgecileri gibi kilometrelerce yürüyorum demek istedim fakat şimdi hedefe kadar renk verirsek madara olmak var aaa öyle mi hiç farkında değilim modunda takılmak daha doğru bir strateji gibi geldi ve sakinliğimi korudum sevincimi içeride havai fişekler atarak kutladım
Not: Bunların hepsi sayenizde kızlar E Elif_Eylul M MissHayaLet ve tüm grup arkadaşlarım
Aynen canim onlari yapiyorumZencefil,bal,limon Muhteşem 3lüsü o zaman![]()
C c c çıkıyor heryerimdenbol bol c vitamini tüketin
C c c çıkıyor heryerimden![]()
Toparlarim yaa hayırlisibir an önce toparlanırsın inşallah
Bacaklarım tutmuyToparlarim yaa hayırlisi![]()
Oyuncakmis kirpiler
Hayallerim yıkıldı gitti
O uyurken sende dinlen 2 güne birşey kalmaz inşallahYok kiz inan daha oturmadim doktordan geldik eylülü doyur şurup ver az once uyudu atesi düsmedi buz gibi heryeri simdi süt almış kaynatiyorum mayalicam yemegi koydum daha duş alicam okadar uykusuz ve yorgunumki gece 1gram uyumadim
Olsun abliş söz verdim ben yazcam diye hehe gorevleri tamamlıyorumAfferim kız sana
Valla beynim okadar doluki simdi gecmise bile bakamiyorum![]()
Yazdım kuzuM MissHayaLet 20 dk cardio 10 dk plates 50 mekik 30 squat 20 şınav
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
♡
MENÜ
SABAH
Sahanda Yumurta
1 Dilim Ekmek
Salatalık
Domates
Peynir
Yeşillik
Ceviz
ARA ÖĞÜN
1 Yemek Kaşığı Dut Kurusu
Türk Kahvesi
Maden Suyu
ÖĞLEN
Brokoli Salatası
Tarhana Çorbası
ARA ÖĞÜN
1 Bardak Kefir
AKŞAM
Sebzeli Tavuk Yemeği
1 Dilim Tam Buğday Ekmek
Otlu Cacık
Yeşil Salata
SU》1,5 LİTRE
Senin emegin de var canım. Mesela yurumeyip bütün gün işlerini bitirip yatabilirdin ama sen azim ediyorsun bu da bir emek.Pazartesinden beri tartılmadım yalnız etrafımdan dönüşler olmaya başladı. Kız sen zayıfladın mı dedi teyzem. AA öyle mi cidden dedim ama içimden günlerdir sokak süpürgecileri gibi kilometrelerce yürüyorum demek istedim fakat şimdi hedefe kadar renk verirsek madara olmak var aaa öyle mi hiç farkında değilim modunda takılmak daha doğru bir strateji gibi geldi ve sakinliğimi korudum sevincimi içeride havai fişekler atarak kutladım
Not: Bunların hepsi sayenizde kızlar E Elif_Eylul M MissHayaLet ve tüm grup arkadaşlarım
Süperiz![]()
Afiyet olsun canımSacma menüyle karşınızdayım
Aksam hic yiyesim gelmedi muz yumurta falan yedim
2litre su
İhlamur,kahve
D u t
Sagol ortim✌Afiyet olsun canım![]()