Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 gunu bıtırdım bugun chloe tıng challeng in canım öncesini cektım sonrasını da bakalım farkı olacakmı ama sımdıden görüyorum gerçekten etkiliymiş
Yarın Perşembe olduğu için ben dinlenme yapicam daha sonra cuma günü 10. Günde oluyorum 💪

Afiyet olsun canim cezani almissin hayirli olsun:KK70::KK70:

Cuma geliyor zaten ama 2gun etkiler yedigin sende biliyosun 🙈 bak dun yedim kek ama sabah oglen akşam yemek yedinmi diye sor😖

Sagol canim antibiyotik verdi eylule bana hap oglani kocayi teste yolladi
Kaptanım çok geçmiş olsun bağışıklığı güçlü tutun c vitamininden zengin beslenmeyi ihmal etmeyin. Çok geçmişler olsun acil şifalar dilerim 🥰🥰❤️❤️

Kızlar kutsal çarşamba gününden herkese selamlar cumaya 1 gün kaldı. Sağlığınıza dikkat etmek bağışıklığınızı güçlü tutmak başta olmak üzere diyetlerinizi üzmeyin kırmayın yoksa cuma günü bizim kalplerimiz çok kırılabilir bunu unutmayın. Hava değişimi çoğu zaman gribal enfeksiyonları da beraberinde getiriyor özellikle çocuklu aileler için bu durum çok daha zor dikkat edin kendinize. Hepimiz birimiz için unutmayın 🤣🤣

Eklentiler

• 10414-en-komik-karikaturler-54363fc9c5923.webp
    10414-en-komik-karikaturler-54363fc9c5923.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 25
Bn bı pazar yaptım dınlenmeyı aslında bugünde benım dınlenme günümdü ama yapmadım sporumu yaptım
Anladım canım ben kaslar dinlensin diye yarın dinlenme yapicam bir daha cuma/cumartesi/pazar devam.

Kızlar kutsal çarşamba gününden herkese selamlar cumaya 1 gün kaldı. Sağlığınıza dikkat etmek bağışıklığınızı güçlü tutmak başta olmak üzere diyetlerinizi üzmeyin kırmayın yoksa cuma günü bizim kalplerimiz çok kırılabilir bunu unutmayın. Hava değişimi çoğu zaman gribal enfeksiyonları da beraberinde getiriyor özellikle çocuklu aileler için bu durum çok daha zor dikkat edin kendinize. Hepimiz birimiz için unutmayın 🤣🤣
Sağol kuzum sende dikkat et kendine 🥰💋

Belki baka baka kararirsiniz 😂😂😂😂
Yok kiz inan daha oturmadim doktordan geldik eylülü doyur şurup ver az once uyudu atesi düsmedi buz gibi heryeri simdi süt almış kaynatiyorum mayalicam yemegi koydum daha duş alicam okadar uykusuz ve yorgunumki gece 1gram uyumadim

Selam canım🥰
Dikkat etcez inşaAllah 😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X