- 26 Nisan 2020
- 1.425
- 7.342
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.121
Ortim çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur.Günaydın kızlarbugün sehirdisina oğlumu doktora götüreceğiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortim çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur.Günaydın kızlarbugün sehirdisina oğlumu doktora götüreceğiz.
Teşekkür ederim bu bıtsın bacak inceleme challeng var onA başlıyacagım inşallhSevindim canım senin adına![]()
İnşallah canım benim pilates tüm vücut olduğu için ben ekstra birşey yapmıyorum bu ikisi harici.Teşekkür ederim bu bıtsın bacak inceleme challeng var onA başlıyacagım inşallh
Yarın Perşembe olduğu için ben dinlenme yapicam daha sonra cuma günü 10. Günde oluyorum10 gunu bıtırdım bugun chloe tıng challeng in canım öncesini cektım sonrasını da bakalım farkı olacakmı ama sımdıden görüyorum gerçekten etkiliymiş
Kaptanım çok geçmiş olsun bağışıklığı güçlü tutun c vitamininden zengin beslenmeyi ihmal etmeyin. Çok geçmişler olsun acil şifalar dilerimAfiyet olsun canim cezani almissin hayirli olsun
Cuma geliyor zaten ama 2gun etkiler yedigin sende biliyosunbak dun yedim kek ama sabah oglen akşam yemek yedinmi diye sor
Sagol canim antibiyotik verdi eylule bana hap oglani kocayi teste yolladi
Sagol canimKaptanım çok geçmiş olsun bağışıklığı güçlü tutun c vitamininden zengin beslenmeyi ihmal etmeyin. Çok geçmişler olsun acil şifalar dilerim![]()
Bizde bakiyoz saf safKizlar spor yapiyonuz ya imreniyorum size, masallah size bravo![]()
Bn bı pazar yaptım dınlenmeyı aslında bugünde benım dınlenme günümdü ama yapmadım sporumu yaptımYarın Perşembe olduğu için ben dinlenme yapicam daha sonra cuma günü 10. Günde oluyorum![]()
Anladım canım ben kaslar dinlensin diye yarın dinlenme yapicam bir daha cuma/cumartesi/pazar devam.Bn bı pazar yaptım dınlenmeyı aslında bugünde benım dınlenme günümdü ama yapmadım sporumu yaptım
Sağol kuzum sende dikkat et kendineKızlar kutsal çarşamba gününden herkese selamlar cumaya 1 gün kaldı. Sağlığınıza dikkat etmek bağışıklığınızı güçlü tutmak başta olmak üzere diyetlerinizi üzmeyin kırmayın yoksa cuma günü bizim kalplerimiz çok kırılabilir bunu unutmayın. Hava değişimi çoğu zaman gribal enfeksiyonları da beraberinde getiriyor özellikle çocuklu aileler için bu durum çok daha zor dikkat edin kendinize. Hepimiz birimiz için unutmayın![]()
Yok kiz inan daha oturmadim doktordan geldik eylülü doyur şurup ver az once uyudu atesi düsmedi buz gibi heryeri simdi süt almış kaynatiyorum mayalicam yemegi koydum daha duş alicam okadar uykusuz ve yorgunumki gece 1gram uyumadimBelki baka baka kararirsiniz![]()
Selam canımKızlar kutsal çarşamba gününden herkese selamlar cumaya 1 gün kaldı. Sağlığınıza dikkat etmek bağışıklığınızı güçlü tutmak başta olmak üzere diyetlerinizi üzmeyin kırmayın yoksa cuma günü bizim kalplerimiz çok kırılabilir bunu unutmayın. Hava değişimi çoğu zaman gribal enfeksiyonları da beraberinde getiriyor özellikle çocuklu aileler için bu durum çok daha zor dikkat edin kendinize. Hepimiz birimiz için unutmayın![]()
Bu azime nasıl hayran olmayasın daha çok yürümeyelim. Benim gazım M MissHayaLetAnladım canım ben kaslar dinlensin diye yarın dinlenme yapicam bir daha cuma/cumartesi/pazar devam.
Kardeşim ama hiç özenmiyorumBu azime nasıl hayran olmayasın daha çok yürümeyelim.![]()