Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkma canını desemde sıkçaksın çok üzgünüm bu konuda Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin senin için hakkinda hayırlısi olsun,bazen hayat insani yorar ama insani insan yoruyor hayatta degil aynı durumdayim seni anliyorum😔

Afiyet olsun canım 🥰
Amin kaptanım amin çok ama çok sağol
Günaydın kızlar 🥰 bugün sehirdisina oğlumu doktora götüreceğiz.
Rabbim acil şifalar versin inşAllah canım
Canim benim isyan etme .Rabbim feraha çıkarır. Sen bir şekilde olumlu düşün. Bak dediğin gibi daha çok sinir oluyorsun.Karşı tarafın umrumdami değil.Onun için önceliğin kendin olmalısın.
Keşke senin dediğini yapabilsem canım
Kız ateşli sabaha kadar uyumadık bende aynı durumdayım ama ateşim yok gene herkes yatıp uyuyor ben devam hastada olsam😔
Benim oğlanda öyleydi dün gece Rabbim sabır versin biz kadınlara birde dünya kadınlar günüymüş . Ne günü ya . ?
Kendimizin çaresi yine kendimiz
Aynen öyleee
Yaaa abla noluyor bu çocuklara ya dün annem arıyor abimin kızını 3 gündür hastaneye götürüyorlarmış ishal kusma grip ne ararsan var 😢 çocuklar hasta olmasın cidden hayat duruyor😭 çok geçmiş olsun abla
Bizdede durum aynı büyük oğlanı dün gece nöbetçi doktora gitti antibiyotik vermiş doktor test yaptık çok şükür negatif. Benimde burnum akıyor bogazım kaşınıyor .
Yapma bunu kendine yaaa ne oldu bilmiyorum ama azcik sakin ol 😔
Kaptanım şimdi daha iyiyim . Sağol
Sağol kuzum❤

Sağol canım benim evet maalesef balgamdan kusuyorlar hani kusmalarınıda geçtim onu çıkartana kadar boğazları patlıyor ayyy çok kötü ya😭

Canım ne okdu bilmiyorum ama Rabbim gönlüne ferahlık versin🤲🏻😢
Amin canım sağol
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar derdını veren rabbım dermanını da verır kuzum jtaime020626 jtaime020626 merak etme sabır sabır herkes ne sorunlardan gecıyor ama sonra bırgun dıyorsun cok şükür rabbım elhamdulillah diyorsun 😘
Amin inşAllah canım çok sağol
Ya icim yandi ,hersey ,her yasanmislik ,her aci gelip gecicic önemli olan sensin unutma ❣️💞
Evet biliyorum canım . Ama kadınları bu duruma getiren erkeklere hakkımı helal etmiyorum.
Pazartesinden beri tartılmadım yalnız etrafımdan dönüşler olmaya başladı. Kız sen zayıfladın mı dedi teyzem. AA öyle mi cidden dedim ama içimden günlerdir sokak süpürgecileri gibi kilometrelerce yürüyorum demek istedim fakat şimdi hedefe kadar renk verirsek madara olmak var aaa öyle mi hiç farkında değilim modunda takılmak daha doğru bir strateji gibi geldi ve sakinliğimi korudum sevincimi içeride havai fişekler atarak kutladım 🤣🤣🤣

Not: Bunların hepsi sayenizde kızlar E Elif_Eylul M MissHayaLet ve tüm grup arkadaşlarım
Ne mutlu sana canım . Bak ne güzel gidiyor
Sacma menüyle karşınızdayım 🙈
Aksam hic yiyesim gelmedi muz yumurta falan yedim
2litre su
İhlamur,kahve
D u t D u t
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Öyle canım benim durum da biraz karışık aslında işim oluyor ama o zaman eşim olmuyor 🤣🤣 Üniversitede lise gibi değil kadro tayin durumu yok. Normalde ünide çalışıyordum fakat eşim farklı üniversitedeydi. Eşimin olduğu bölgede ünilerde olur diye düşündük ama her başvuruda yedekte kaldım eskisi gibi değil ortam da tanıdık olmayınca kadrolar önden belirlenmiş oluyor maalesef. Öyle olunca mecbur beklemede kalmış oldum oyalanmak için ücretli yaptım. Zor işler eşi seçerken az daha planlı olmak lazım gözünü köreltmeyeceksin 🤣🤣🤣🤣 İnsanoğlunun bütün istekleri birden olmuyor biri olsa diğeri yarım eldekiyle mutlu olup anın tadını çıkarmak lazım yoksa insan hayatı kendine zindan eder.
Aynen öyle canım nasıl pozitif birisin. Yanında olsam keşke
Ayyy pozitif clkmış 2side
Rabbim şifa versin inşAllah kaptanım . Bilirim nasıl bitşey olduğunu . Sakın kendini aç bırakma . Bende bebekte olduk aç kalınca bayılmaya ramak kalmıştı .
Kuzum maalesef ameliyat şart dedi üfürüm geçmemiş aksine büyümüş moralim o kadar bozuk ki

Canım çok kaçamak yapmadım .😔
Rabbim Şafi ismiyle şifa olsun inşAllah canım . Kimseyi kaldırmayacağı yükü yüklemesin 😔

Zor mu bilmiyorum doktor güzel bir açıklama yapmadı ki.bende endişeden sormadım
Benim büyük kız kalça çıkıklıģindan 3kere amelyat oldu 9aylikken bir basladi 2yasina kadar cok zor oralarda beklemek Rabbim yardimciniz olsun insaAllah kolay gecer

Amin kaptanım amin çok ama çok sağol

Rabbim acil şifalar versin inşAllah canım

Keşke senin dediğini yapabilsem canım

Benim oğlanda öyleydi dün gece Rabbim sabır versin biz kadınlara birde dünya kadınlar günüymüş . Ne günü ya . ?

Aynen öyleee

Bizdede durum aynı büyük oğlanı dün gece nöbetçi doktora gitti antibiyotik vermiş doktor test yaptık çok şükür negatif. Benimde burnum akıyor bogazım kaşınıyor .

Kaptanım şimdi daha iyiyim . Sağol

Amin canım sağol

Amin inşAllah canım çok sağol

Evet biliyorum canım . Ama kadınları bu duruma getiren erkeklere hakkımı helal etmiyorum.

Ne mutlu sana canım . Bak ne güzel gidiyor

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Aynen öyle canım nasıl pozitif birisin. Yanında olsam keşke

Rabbim şifa versin inşAllah kaptanım . Bilirim nasıl bitşey olduğunu . Sakın kendini aç bırakma . Bende bebekte olduk aç kalınca bayılmaya ramak kalmıştı .

Rabbim Şafi ismiyle şifa olsun inşAllah canım . Kimseyi kaldırmayacağı yükü yüklemesin 😔
Sagol canim 🥰
Sende iyi ol lütfen sonra olan bize oluyor😔

E Elif_Eylul
Sabah form çayı
Kahvaltı bir kase yulaf lapası
Ara 1 avuç kuru üzüm
Öğlen 1 bardak kefir
Ara 1 fincan tarçınlı kahve 2 kare bitter
Akşam 3 kaşık domatesli erişte 1 kase yoğurt 1 tabak salata
3 lt su 🤞🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.