- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.581
Hoşgeldin çiçek gazan mübarek eksilen kilon çok olsunGeldim hanımlar burdayım. Merhabalar herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin çiçek gazan mübarek eksilen kilon çok olsunGeldim hanımlar burdayım. Merhabalar herkese
Tamm canım bak unuttum sinemaki varsa oda olur sinemaki otu ılık suyla yada salatanın üstüne dök onunlada muhakak çıkarsın . Hem daha kolay bulursun onu .Teşekkür ederim canım kuru meyve aldım ılık sütle onu yerim olmadı internetten isterim
İçtim bi boka yaramadıZeytinyağı içtin mi
Var evde 3 gündür sabah akşam içiyomTamm canım bak unuttum sinemaki varsa oda olur sinemaki otu ılık suyla yada salatanın üstüne dök onunlada muhakak çıkarsın . Hem daha kolay bulursun onu .
Amann .İçtim bi boka yaramadı![]()
Spor yapA biliyor musun . Olduğun yerde zıpla kız .Var evde 3 gündür sabah akşam içiyom![]()
Hepsi birden çıkacak benceAmann .neyse öyle yada böyle çıkacak
içinde hapis kalamaz
![]()
Pazar hariç.hergün yapıyomSpor yapA biliyor musun . Olduğun yerde zıpla kız .
Aman beBulamadım magnezyum sülfatı![]()
Merhaba canım kendini tanıtırmısınGeldim hanımlar burdayım. Merhabalar herkese
TabikiAman be
Merhaba canım kendini tanıtırmısın![]()
Hoş geldinTabiki29 yaşındayım 4,5aylik bir oğlum var sağlık sektöründe çalışıyordum ama bir kaç gün önce istifa ettim oğlumu kendim büyütmek için.. öyle sıradan sade bir hayatım var çok şükür
![]()
Kaç kilosun hedef kilon neTabiki29 yaşındayım 4,5aylik bir oğlum var sağlık sektöründe çalışıyordum ama bir kaç gün önce istifa ettim oğlumu kendim büyütmek için.. öyle sıradan sade bir hayatım var çok şükür
![]()
Allah belanı galdıra de getSabun pirttir![]()
Herşey yavrularımız için yavru kuş kariyer sonrada olurTabiki29 yaşındayım 4,5aylik bir oğlum var sağlık sektöründe çalışıyordum ama bir kaç gün önce istifa ettim oğlumu kendim büyütmek için.. öyle sıradan sade bir hayatım var çok şükür
![]()
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımTabiki29 yaşındayım 4,5aylik bir oğlum var sağlık sektöründe çalışıyordum ama bir kaç gün önce istifa ettim oğlumu kendim büyütmek için.. öyle sıradan sade bir hayatım var çok şükür
![]()
Kız bak patlarsin yada git eczaneye lavman al bak 20 dk da etki ediyo ama onu eşin evdeyken yap çocuklar helal olur sen lavabodan cikamanAllah belanı galdıra de get![]()
2 gün daha beklerimKız bak patlarsin yada git eczaneye lavman al bak 20 dk da etki ediyo ama onu eşin evdeyken yap çocuklar helal olur sen lavabodan cikaman
Foto çekmedim ama tartildim bu sabahRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
Yarın sabah kilonu tartışıp tartı fotosu atarmısın hedefin ne kac kilo vermek istiyorsun, listeye ekleyim
Pazartesi cuma tartılıyoruz, cuma gunu yani haftada 1gün ödül hakkımız var, menü paylasımı her aksam yaparsan sevinirim, spor yapabilirmisin bebeğinden dolayı bilmiyorum yaparsan M MissHayaLet etiketlersen spor listesi ne eklesin bişey sormak istersen sorabilirsin,
Kilona etki eder 1 haftadan beri uapmiyosan 2 kilo fark eder için kokar2 gün daha beklerim![]()