- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.621
Hayırli olsunBen önce temizlik sonra 45 dakika yürüyüş cezam var malum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırli olsunBen önce temizlik sonra 45 dakika yürüyüş cezam var malum![]()
Nasilsin canimGunaydin canim
Hoşgeldin canim![]()
SağolHayırli olsun![]()
Hepsi birden çıkacak bencezeytin yağı sinemaki kuru meyve derken
2 kilo bırakıp çıkarıö
HoşgeldinTabiki29 yaşındayım 4,5aylik bir oğlum var sağlık sektöründe çalışıyordum ama bir kaç gün önce istifa ettim oğlumu kendim büyütmek için.. öyle sıradan sade bir hayatım var çok şükür
![]()
Tabi tabi bu yürüyüş bana yarın tartıda artı getirmesindeAcı güzeldir acı![]()
İyiyim kaptanım
Sabaha kadar heralde gider yaTabi tabi bu yürüyüş bana yarın tartıda artı getirmesinde![]()
inŞallahSabaha kadar heralde gider ya![]()
Yüz müz verme bosver hatasini anlasin ben bikere 1ay konusmamıstimİyiyim kaptanımherife yüz vermiyorum . Yüzsüz kalsın biraz . Bendizlik neymiş bilsin . Herşey onun yüzünden oluyor zaten . Ailesine bu kadar düşkün olmasa . Aramızda hiç bir sorun olmayacak . Bazen geberip gitsinler diyorum .
Aynen burnu sürtsün biraz 3 gündür pas vermiyorsun diyor neden vereyim dedimYüz müz verme bosver hatasini anlasin ben bikere 1ay konusmamıstim
Keske anneyle eşi ayırt edebilseler
Düşün taşin deseydin şöyle bir çakçan ağzılarinaAynen burnu sürtsün biraz 3 gündür pas vermiyorsun diyor neden vereyim dedim
PuhHaftaya 3 kilo birden veririm
Ben iyiyim kaptanım çok hafif bir kahvaltı yaptım hiç ekmeksiz yumurta üç çatalın ucuyla menemen iki dilimlenmis kaşar çok ince dilimler sen
Bizde de bir yagiyo bir duruyo hava sert mi sertAhaaa kar başladı![]()
Afiyet olsun canım ara ögünde yap hurma 3tane 1bardak süt iç kakaolu tarcinliBen iyiyim kaptanım çok hafif bir kahvaltı yaptım hiç ekmeksiz yumurta üç çatalın ucuyla menemen iki dilimlenmis kaşar çok ince dilimler senbir çatal Ezine peyniri bu kadar
akşama sadece ve sadece ot yicem inşallah bir adet hurma yiyebilirim yiyimmi
![]()
Şaşırmıs havadaBizde de bir yagiyo bir duruyo hava sert mi sert![]()