Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok mu küçük kaldım grupta
Kilom 66 civarı ilk hedefim 60 sonra 55 olmak istiyorum. Tartım bozuldu aslında yakın zamanda bir tartı alıp takip etmem gerekiyor

Amin çok teşekkür ederim

Çok mu küçük kaldım grupta
Kilom 66 civarı ilk hedefim 60 sonra 55 olmak istiyorum. Tartım bozuldu aslında yakın zamanda bir tartı alıp takip etmem gerekiyor

Amin çok teşekkür ederim
Ozaman ölçüm al canim kilonu net yazariz daha sonra sen her aksam menunu paylasirmisin

Ozaman ölçüm al canim kilonu net yazariz daha sonra sen her aksam menunu paylasirmisin
Tabii paylaşırım. Aslında benim problemim zayıflarken ne yiyeceğime karar verememek. Çocuğum küçük olduğu için hem pratik hem besleyici hem kalorisi düşük yiyecekler arıyorum

Ölçülerim göğüs:92 bel:70 göbek:90 basen:108

Bebegin var emziriyosun heralde ozaman ona gore bir menu olusturmak gerekiyor sana
Yardimci oluruz sen aksama bir menu paylas bakalim neler yiyosun

Günaydın kuzum

Tamam canım

Kolay gelsin

Günaydın

Aramıza hoşgeldin

Hayırlı olsun.
Sağol hoş bulduk
Günaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim
Hoş geldin
Sağol kuzum

Günaydın canım

Kızlar aramıza hoşgeldiniz

Başlangıcın hayırlı olsun canım hoşgeldin

Sağol kuzum
Hoş bulduk
Allah kolaylık versin. Emziriyorsanız diyet yapmayın.

Bebegin var emziriyosun heralde ozaman ona gore bir menu olusturmak gerekiyor sana
Yardimci oluruz sen aksama bir menu paylas bakalim neler yiyosun
Emziriyorum ama büyüdü artık o da ek gıdasını güzel alıyor meme artık emzik gibi onun için. Yalnızca çok ilgi istediği bir dönemdeyiz o yüzden hep hızlı yemekler yapabiliyorum çok vakit ayıramıyorum yemek yapmak için inşallah düzene sokabilirim

Buyümüş sıpa olmus ozaman kendinede zaman ayırmak zorundasin
Bence duzene sokucaksin kizlarin menulerini gordukce emziren annelerimiz var burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…