- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.881
Aman bende evlendim yani kactim bok vardi 20 yaşında kizım var ama iykilerim cocuklarim yapicak bisey yokAynen kaptanım cocuk yasta evlılık sonuç 2 çocuk tekrar bıdaha evlılık kocamın da1tane kızı var ayrıyeten 1tane daha bebem oldu yenıgecınıp gıdyom
24 nerenin beBen de 24 ama plaka
Öyle o olmasaydı yavrularım olmazdı bnde oyle düşünüyorumAman bende evlendim yani kactim bok vardi 20 yaşında kizım var ama iykilerim cocuklarim yapicak bisey yok
Ben mutluyum
Erzncn24 nerenin be
OoooErzncn
Geçmiş olsun canımYok yavru kuş yok nerde annem hasta onun yanına geldim sabahtan beri ayaktayım olecem
Geçmiş olsun selam söyle nurten teyze yeYok yavru kuş yok nerde annem hasta onun yanına geldim sabahtan beri ayaktayım olecem
Geçmiş olsunYok yavru kuş yok nerde annem hasta onun yanına geldim sabahtan beri ayaktayım olecem
Bende mutluyum canım sorun yokBen mutluyum
Yap yap motive olsunlarYeni gelenleri eş yapalimmı
Geçmiş olsun canım nesi var.Yok yavru kuş yok nerde annem hasta onun yanına geldim sabahtan beri ayaktayım olecem
Selam kızlarr
Bugun daha iyimisin canimSelam kızlarr
Canımm azimle hiç kaçamak olmadan devamkee.. 11 bin adımla sporumu yaptım akşama kadar bir 1-2 bin daha üstüne koyarım. Siz napıyosunuz ortilerimAamine Pandora27 Biz 3 ortiyiz ve çok güzeliz Eki Görüntüle 3024135
Geçmiş olsun canımmm Allah acil şifalar versin anneciğineYok yavru kuş yok nerde annem hasta onun yanına geldim sabahtan beri ayaktayım olecem
Nereye nasıl koyayimYap yap motive olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?