- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.901
Gel bakayım canım sen yamacimaSelam kızlarr
Canımm azimle hiç kaçamak olmadan devamkee.. 11 bin adımla sporumu yaptım akşama kadar bir 1-2 bin daha üstüne koyarım. Siz napıyosunuz ortilerimAamine @Pandora27 Biz 3 ortiyiz ve çok güzeliz Eki Görüntüle 3024135
İyiyim canım. Sporla canımı çıkartım dünün acısını alayım dedim spor konusunda. Pes etmek yok 70 kilo hedefimi 67ye çektim gidere giderBugun daha iyimisin canim
Supersin canimİyiyim canım. Sporla canımı çıkartım dünün acısını alayım dedim spor konusunda. Pes etmek yok 70 kilo hedefimi 67ye çektim gidere gider. Sen mi büyüksün ben mi modunda çok acayip gazlıyım. Dün grubumuz kızlar aklımı başıma getirdi
Eki Görüntüle 3024140
Pandora zaten 3lü grupta
Ay benim spor koçum canımm idolümm M MissHayaLet bizi kimse deviremez. Azimle yola devam depresyondan çıktım hiç merak etmeyin hepinize yetecek pozitiflikteyimGel bakayım canım sen yamacima
Niye girdin bakayım sen depresyina hiç yakışıyor mu senin gibi azim ile yürüyen 18000 adım atan insanadaha da gormucem yok depresyona girdim falan filan ben ne yapayım deyiverin bana o kadar spora birde artı geldim ben nerelere gidem
He şöyle senden beklediğimİyiyim canım. Sporla canımı çıkartım dünün acısını alayım dedim spor konusunda. Pes etmek yok 70 kilo hedefimi 67ye çektim gidere gider. Sen mi büyüksün ben mi modunda çok acayip gazlıyım. Dün grubumuz kızlar aklımı başıma getirdi
Eki Görüntüle 3024140
Kumsala en yakın kilo pandora da ben o şekilde düşündümPandora zaten 3lü grupta
Pandora
Gozdem
Hacer
Hufezanin tartisi yok suanda
Mevsimbaharinda
Çok haklısın önemli olan yağlar cayır cayır yansin cansınız sizi seviyoreeHe şöyle senden beklediğimdaha ilk tökezde kendini geri çekme eininde sonunda gidecek bu kilolar ilk hafta hep ödem gider yağdan gitsin yeter bundan sonra önemli olan o zaten.
Şu esleşmede beynim yaniyorKumsala en yakın kilo pandora da ben o şekilde düşündümsen bilirsin canım
Sapsik yaAy benim spor koçum canımm idolümm M MissHayaLet bizi kimse deviremez. Azimle yola devam depresyondan çıktım hiç merak etmeyin hepinize yetecek pozitiflikteyim
Eki Görüntüle 3024144
Anladım canımŞu esleşmede beynim yaniyor
Kilolarımız yakın diyeymişBende mutluyum canım sorun yokşaşırdım sadece
Sensin süper kaptanım. Bu yolda hep beraber güçlüyüz motivasyon olmasa vallahi çok zormuş ama çok iyi geliyor birilerinin varlığı inanılmaz bir güç HULK gibiSupersin canim
Kaptan haklıKilolarımız yakın diyeymiş
Zaten hedefine ulaşan çıksın listedenKaptan haklıaramızda 300gr kalmış onu da bu hafta vereyim naletler gitmiyor
Aynen zafer bekle bizi geliyoz.Sapsik yaboşver güne hep pozitif başla sen yenilmek bize göre değil biz kilolardan güçlüyüz vereceğiz hedefe ulaşınca zafer bizim olacak
Vlla ıyız canım su içmeye devammm edıyorum sabah az bı hareket yaptım spor o kadar ama evin içinde bol bol dönüyorumSelam kızlarr
Canımm azimle hiç kaçamak olmadan devamkee.. 11 bin adımla sporumu yaptım akşama kadar bir 1-2 bin daha üstüne koyarım. Siz napıyosunuz ortilerimAamine @Pandora27 Biz 3 ortiyiz ve çok güzeliz Eki Görüntüle 3024135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?