Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel bakayım canım sen yamacima
Niye girdin bakayım sen depresyina hiç yakışıyor mu senin gibi azim ile yürüyen 18000 adım atan insana daha da gormucem yok depresyona girdim falan filan ben ne yapayım deyiverin bana o kadar spora birde artı geldim ben nerelere gidem

Bugun daha iyimisin canim
İyiyim canım. Sporla canımı çıkartım dünün acısını alayım dedim spor konusunda. Pes etmek yok 70 kilo hedefimi 67ye çektim gidere gider . Sen mi büyüksün ben mi modunda çok acayip gazlıyım. Dün grubumuz kızlar aklımı başıma getirdi

Supersin canim

Ay benim spor koçum canımm idolümm M MissHayaLet bizi kimse deviremez. Azimle yola devam depresyondan çıktım hiç merak etmeyin hepinize yetecek pozitiflikteyim

He şöyle senden beklediğim daha ilk tökezde kendini geri çekme eininde sonunda gidecek bu kilolar ilk hafta hep ödem gider yağdan gitsin yeter bundan sonra önemli olan o zaten.

He şöyle senden beklediğim daha ilk tökezde kendini geri çekme eininde sonunda gidecek bu kilolar ilk hafta hep ödem gider yağdan gitsin yeter bundan sonra önemli olan o zaten.
Çok haklısın önemli olan yağlar cayır cayır yansin cansınız sizi seviyoree

Vlla ıyız canım su içmeye devammm edıyorum sabah az bı hareket yaptım spor o kadar ama evin içinde bol bol dönüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…