- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #18.981
@B O Z A canim baska yerde devam etmek istiyorsan orda kal olurmu ben burda bosuna ugrasmayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortim ben daha birşey yemedim kız bu aksama bayılmazsam iyidir bu kadar işin üstüne ama iyi yağ yakmısımdır pazartesi tartılar beni beklerSagol canim
Amin inşaAllah
Ama tık yok pazartesi gene artı gibi geliyor![]()
Insallah istedigin hedefe ulasirsinOrtim ben daha birşey yemedim kız bu aksama bayılmazsam iyidir bu kadar işin üstüne ama iyi yağ yakmısımdır pazartesi tartılar beni bekler![]()
Kayısılı form çayı içSagol canim
Amin inşaAllah
Ama tık yok pazartesi gene artı gibi geliyor![]()
Tesekkür ederim canım inşallahAfiyet olsun canım birlikte nice güzel yillarınız olsun![]()
Keske bir boka yarasaKayısılı form çayı iç
Arada iç bana yarıyorKeske bir boka yarasa
Alayim canim kirazli var o bile yaramiyorArada iç bana yarıyor
Eczacı bana bekunis diye bi ilaç verdi .o işe yaradı. 1,5 kilo attımKeske bir boka yarasa
Canim 1senedir onla wcye cikiyorum ben iste kendiliginden hic gelmiyorEczacı bana bekunis diye bi ilaç verdi .o işe yaradı. 1,5 kilo attım![]()
Aaa bane ve kardeşime cok iyi geliyorKeske bir boka yarasa
Yalnız değilsin işteCanim 1senedir onla wcye cikiyorum ben iste kendiliginden hic gelmiyor![]()
Kronik kabızlıgın mı varCanim 1senedir onla wcye cikiyorum ben iste kendiliginden hic gelmiyor![]()
Ama sıcak içAlayim canim kirazli var o bile yaramiyor
Kızlar baska takimda veya günlükte devam etmek isteyen varsa oraya gitsin orda kalsin buraya kabul edemem biz liste yapiyoruz bosuna emek harciyoruz lutfen emegimizi hiç etmeyin giden simdi şuanda gitsin......
Kronik bağirsak sendromuKronik kabızlıgın mı var![]()
Yoğurt turşu gibi şeyler iyi gelmiyor mu kuzuKronik bağirsak sendromu
Bide bagirsak florasi bozulmus canim baktırdım
Yogurt evet tursu midemi agritiyor canimYoğurt turşu gibi şeyler iyi gelmiyor mu kuzu