- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.281
Kiz bugun uyudu aksam saati eee uykusu gelirmi simdi yeni uyuttumSen uyumadinmiydin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz bugun uyudu aksam saati eee uykusu gelirmi simdi yeni uyuttumSen uyumadinmiydin![]()
Pringers az severim sadece patosuda sevnem ama cikoyu cok severimPatos var acilı yuvarlak kafam kadar o cokzel oluyor![]()
CikoPringers az severim sadece patosuda sevnem ama cikoyu cok severim![]()
Gunduzvuyutma artik aksam yorulur erken yatar canim ben iki cocugada 2 bucuk yasindan sinra oglen uyutmadim uykum geldi cocuklar yarin okul yok diye yatirmadim birazdan hepimiz yataga atacaz kendimiziKiz bugun uyudu aksam saati eee uykusu gelirmi simdi yeni uyuttum![]()
Keske bende sevmesemCipside ben sevmem![]()
Oooff off olsa da yesekPatos var acilı yuvarlak kafam kadar o cokzel oluyor![]()
Kiz benimki gündüz uyumaz hastaydi bu ara ondan yani,Gunduzvuyutma artik aksam yorulur erken yatar canim ben iki cocugada 2 bucuk yasindan sinra oglen uyutmadim uykum geldi cocuklar yarin okul yok diye yatirmadim birazdan hepimiz yataga atacaz kendimizi![]()
Heee bildigimiz ciko bende bizim ciko sandim
Yemesek yemesekKeske bende sevmesem
Oooff off olsa da yesek![]()
Aslaaa dilimizi bile sürmek yok koklamak bile yokYemesek yemesek![]()
Okul yok canim yuzden gec kaldik yatmayaKiz benimki gündüz uyumaz hastaydi bu ara ondan yani,
Yarin okulmu var
Gezmek yordu tabiki
Menu yaz menu![]()
Hee okul var anladim pardon seyettimOkul yok canim yuzden gec kaldik yatmaya
Gecmis olsun canim
Tamam birazdan yazacam menuyu![]()
İyi geceler kaptanım ve ortimBende yatayim bari ne haliniz varsa görün![]()
Bende cikolati sevmesem keske hic dayanamadigim şeyKeske bende sevmesem![]()
iyi geceler canimBende yatayim bari ne haliniz varsa görün![]()