Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarti gunleri pazartesi cuma canim
Sen 80 dedin diye öyle not aldim ben istersen yarin baslangic kilonu bildir
Ben pazartesi kilo bildirimi yapayım çünkü 3-4 gündür tartılmadım eminim 1-2 kilo gitmiştir yeni başladığım için o yüzden yeni kilomla başlayım :)

Bugün menüm
Kepek ekmeği küçük yuvarlak
Zeytin 11 tane
1 haşlanmış yumurta
Domates

Ara 1 küçük poğaça

Akşam köfte yemeği
Çorba
Su 1.5 litre
E Elif_Eylul , M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 💞
Misafırlerım olmasa kuzum aslında bn ıyı spor yaaprım M MissHayaLet ablam ıyı bılır benı de ıste vaktim yok ki
Evet iyi bilirim listenin müdavimi 🤗🤗🤗 ama elinde olmayan nedenlerden ötürü bugun yapamadı ama yarın güzel spor yapar.

:uykucu:iyi geceler kizlar :uykucu:
Menum
Sabah
2 yumurtadan yulafli yumurta zeytin peynir 1k recel 1k fistik ezmesi 4 cery domates 1b tarcinli kahve

Ara 1 top dondurma

Aksam
4 izgara kanat patlican salatadi ve sade salata 2d Ekmek
2lt su
300 adim
Aslinda bugun cok hareket ettim ama tlf yanimda degildi :uykucu::uykucu:

20220312_222517.webp

İyi geceler kızlar 🥰 M MissHayaLet canım 8500 adım .
Iyi geceler kizlar ,ben de uyudum uyandim cocuklari uyuturken uyuya kallmisiz. Mide bulantisi ile uyandim 🥴

Aksam parmak balik yemistik ondan mi anlamadim.

Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
Biraz patatesli yum.
Domates
Kohlrabi
Biraz kaymak
1tk bal

Ara 12.30
2mandalina .

16.30
Biraz yer fistigi
Cok az kuru üzüm

Aksam 19.
3 parmak balik
Salata

Su 1 litre
Spor 5.000adim.ortim sen ne yaotin bugun

Amannn o basenler bende var gitmiyolar liposuction bile yaptırdım tekrar oluştu kilo alınca yani ya düzenli spor yapicaksin ya da andulasyon popüler bu aralar onu yapcan bacım kaçari yok jtaime020626 jtaime020626
Aman ya bilmiyorum ki genetik işte . Ama dediğin gibi spor her zman ömür boyu şart . Ama gidiyor . Canım andulasyom flan bilmiyorum en doğalı hangisiyse onunla yola devam 🥰 kız lipoyu nasıl yaptın ben video gördüm ödüm koptu 😩
Iyi geceler kizlar ,ben de uyudum uyandim cocuklari uyuturken uyuya kallmisiz. Mide bulantisi ile uyandim 🥴

Aksam parmak balik yemistik ondan mi anlamadim.

Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
Biraz patatesli yum.
Domates
Kohlrabi
Biraz kaymak
1tk bal

Ara 12.30
2mandalina .

16.30
Biraz yer fistigi
Cok az kuru üzüm

Aksam 19.
3 parmak balik
Salata

Su 1 litre
Spor 5.000adim.ortim sen ne yaotin bugun
Merhaba canım . Kız ben o kadar yoğundum ki . Seni etiket yapmayı umuttum . Kusura bakma bugünden itibaren etiket yapacam 🥰 afiyet olsun yağ olmasın . Hafta içi muhakkak adımların daha fazla olsun tamm mı canım .aktif olmaya çalış ki bende motive olayım 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X