- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.301
Yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımBugün menüm
Kepek ekmeği küçük yuvarlak
Zeytin 11 tane
1 haşlanmış yumurta
Domates
Ara 1 küçük poğaça
Akşam köfte yemeği
Çorba
Su 1.5 litre
E Elif_Eylul , M MissHayaLet
Ayyy hadi insaAllah dualarimdasınız
Iyi geceler canimiyi geceler canim![]()
Allah'tan bir de yokBende cikolati sevmesem keske hic dayanamadigim şey![]()
Misafırlerım olmasa kuzum aslında bn ıyı spor yaaprım M MissHayaLet ablam ıyı bılır benı de ıste vaktim yok kiafiyet olsun ortiimm. Yalnız sporsuz olur mu ne büyük hedeflerimiz var. Pazartesi kontrol tartımız geliyor Hacercim ağlarım ama nasıl yaparsın bize bunu
Eki Görüntüle 3024341
Ben pazartesi kilo bildirimi yapayım çünkü 3-4 gündür tartılmadım eminim 1-2 kilo gitmiştir yeni başladığım için o yüzden yeni kilomla başlayım :)Tarti gunleri pazartesi cuma canim
Sen 80 dedin diye öyle not aldim ben istersen yarin baslangic kilonu bildir
Afiyet olsun canımBugün menüm
Kepek ekmeği küçük yuvarlak
Zeytin 11 tane
1 haşlanmış yumurta
Domates
Ara 1 küçük poğaça
Akşam köfte yemeği
Çorba
Su 1.5 litre
E Elif_Eylul , M MissHayaLet
Evet iyi bilirim listenin müdavimiMisafırlerım olmasa kuzum aslında bn ıyı spor yaaprım M MissHayaLet ablam ıyı bılır benı de ıste vaktim yok ki
İviittt yarına ıyı bir spor gelır bndenAfiyet olsun canım
Evet iyi bilirim listenin müdavimiama elinde olmayan nedenlerden ötürü bugun yapamadı ama yarın güzel spor yapar.
@Gozdem__ daha totomun ustune yenı oturdum vllaAfiyet olsun canım
Evet iyi bilirim listenin müdavimiama elinde olmayan nedenlerden ötürü bugun yapamadı ama yarın güzel spor yapar.
Biliyorum kuzu o yüzden bekliyorumİviittt yarına ıyı bir spor gelır bnden![]()
En iyisi hic almamak kocalar rahat durmuyokiAllah'tan bir de yok![]()
Iyi geceler kizlar ,ben de uyudum uyandim cocuklari uyuturken uyuya kallmisiz. Mide bulantisi ile uyandim
Aman ya bilmiyorum ki genetik işte . Ama dediğin gibi spor her zman ömür boyu şart . Ama gidiyor . Canım andulasyom flan bilmiyorum en doğalı hangisiyse onunla yola devamAmannn o basenler bende var gitmiyolar liposuction bile yaptırdım tekrar oluştu kilo alınca yani ya düzenli spor yapicaksin ya da andulasyon popüler bu aralar onu yapcan bacım kaçari yokjtaime020626
Merhaba canım . Kız ben o kadar yoğundum ki . Seni etiket yapmayı umuttum . Kusura bakma bugünden itibaren etiket yapacamIyi geceler kizlar ,ben de uyudum uyandim cocuklari uyuturken uyuya kallmisiz. Mide bulantisi ile uyandim
Aksam parmak balik yemistik ondan mi anlamadim.
Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
Biraz patatesli yum.
Domates
Kohlrabi
Biraz kaymak
1tk bal
Ara 12.30
2mandalina .
16.30
Biraz yer fistigi
Cok az kuru üzüm