- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 583
- 123
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.761
Bu daha kötüymüşBen 4 yaşımda felan mı acabahatırlamıyom
Vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Acımadıki
AhahahahaYarım dilim revani bizi nerelere getirdi görüyormusunuz kızlarşekerin zararları burdan belli oluyor işte unutalım bu kaçamağı
Yok canım o kadar da yapmayızDiyetime çomak sokarsa yataktan da giderim kefi bilir
Bu daha kötüymüş
Sanırım senin sucun kızları zıvanadan çıkarttınYarım dilim revani bizi nerelere getirdi görüyormusunuz kızlarşekerin zararları burdan belli oluyor işte unutalım bu kaçamağı
Ekmeği şekere ban ye o zamanUlan disarda 1metre kar var kar ne hurmasi ne revanisi market zaten kapali
Benim boyum 153 3 santim daha kısa olsam Türkiye ortalamasında cücelik vasfına nail olacaktım buna şükürSizin boylar uzunsa ben napim tıfılım ben
Kız sen 48 kiloyla neyin diyettiiVurcam kırbacı vurcam kırbacı
Acımadıki
Ama buna gülcem simdiBenim boyum 153 3 santim daha kısa olsam Türkiye ortalamasında cücelik vasfına nail olacaktım buna şükür
Benim 1.61Benim boyum 153 3 santim daha kısa olsam Türkiye ortalamasında cücelik vasfına nail olacaktım buna şükür
Kız hiç değilse boyun uzun bı yerden kurtarıyor ben nedemkendimi bildim bileli kiloluyum . Göbekliyim. Götüm büyük . Bu makus talihi sizinle alt etmeye geldim
Ben buraları şenlendiriyorumKız sen 48 kiloyla neyin diyettii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?