- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.921
Ay çok sinir bozucu yaBenim de
Kız bende aynıyım neden hızlı gitmiyo bu seferAy çok sinir bozucu yabu sefer uzatmaları oynuyoruz önceden şıp diye giderdi
Nolurrr yazzzAyyy bişey yazacaktım kesin banlanırım hös de get
Iyi gidiyor senin nasil gidiyor. Cok spor yapamadim evin isini dersimi anca yapiyorum.Kızsuspushanimcim anagggggg ben seni unuttum ya kız . Etiket yapmadım . Çocuklar evde olunca aklım 1 milyon nasıl gidiyor . Bakim .
Gidecek kilo kalmadı zaarKız bende aynıyım neden hızlı gitmiyo bu sefer
Yeter diyo demekkiGidecek kilo kalmadı zaar
Abla nefes alış verişi düzeldi gibi ama saliya kadar burdayiz sonra bazı testler yapıp araştırma Hastanesi'ne gideceğiz anjiyo için.
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım.
Çok şükür canım .
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun. Geçmiş olsun
İyi geceler kuzumtüm sayfaları okuyamadım o yüzden herkese afiyet olsunve iyi geceler
Get naletNolurrr yazzz
İnşallah kuzumYeter diyo demekki
Yarın artı gelmemek ümidiyle
Rabbim şifa versin canım işinizi kolaylaştırsin bir an önce sağlıkla evinize dönün inşallahAbla nefes alış verişi düzeldi gibi ama saliya kadar burdayiz sonra bazı testler yapıp araştırma Hastanesi'ne gideceğiz anjiyo için.
Gurbettt42 nerdesin
Yarın gelir herhalde
Kızlar kp gil buradaydı cumadan beri beni getirdiler kaldılar bugün gittiler gündüzde kuzenimin nişanı vardı oradan öbür kuzenime geçtik ben pertim bundan sonra düzenli gelirim inşallahIple bağlıcam artık biryere gitmesin diye
Bende ozledim bende
Hafta sonu hep koşturma geciyor iyimisin canimPazar bugun anca gece gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?