- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Puanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım
Abla da kayboldu nerde acaba pazartesi başlayacak ya bidePuanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım![]()
Benimki de mutfak kapısı açılınca durmuyor sıpaOğlum ocakla oynuyor fırını çalıştırıyor Allahtan hemen görüyorum![]()
Hahahaİnşallah canısim
Üstüme iyilik sağlık uslu uslu oturunca da adım çıkıyor yav arkamı dönemiyorum 1 dk
Çok zevksizsin bacımsu
Ben bilirim de işte![]()
Yarın da maç var bide o sters tabiHe kafa hep yemekte olunca![]()
MisafirlikteAbla da kayboldu nerde acaba pazartesi başlayacak ya bide![]()
Buyuselerdi bi bunlarda hayırlısıylaBenimki de mutfak kapısı açılınca durmuyor sıpa![]()
Rendeleme bencede az kalorili daha da iyi olurHahahanapim kız diyordun ya tertemiz sayfada kaptan naparsa bizde onu yapıyoruz diye o kalmış aklımda
sade yogurt zevksiz olur tabi içine 1 kare bitter cikolata ve elma rendelemeyeceğim
![]()
Canım mutfağı kapalı tut çok tehlikeli olur bu zamanlarOğlum ocakla oynuyor fırını çalıştırıyor Allahtan hemen görüyorum![]()
Büyürler canım napalim artık aliscaz zamanla merakları oyuncaklara kayar inşaallahBuyuselerdi bi bunlarda hayırlısıyla![]()
Tamm canımPuanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım![]()
Aynen canım ben gidince geliyor yada geldimi hemen geliyorum arkasındanCanım mutfağı kapalı tut çok tehlikeli olur bu zamanlar![]()
Ahahaha yanlış yazmışımRendeleme bencede az kalorili daha da iyi olur![]()
Oyuncak sepeti için ağlıyor veriyorum sadece sepeti dökmek zevk veriyor beyefendiye sonra kayboluyor ortadanBüyürler canım napalim artık aliscaz zamanla merakları oyuncaklara kayar inşaallah![]()
Kız bebenin pesine iyi zayıflarsınAy
Aynen canım ben gidince geliyor yada geldimi hemen geliyorum arkasından
Benimki de öyle mutfak ve banyo kapıları açılınca birde dış kapı valla hemen arkamda beliriyorAy
Aynen canım ben gidince geliyor yada geldimi hemen geliyorum arkasından