- Konu Sahibi Elif_Eylul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bizimki de aynıOyuncak sepeti için ağlıyor veriyorum sadece sepeti dökmek zevk veriyor beyefendiye sonra kayboluyor ortadan![]()
Tamam tamam inandım
İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdinBir ben yokmuşum![]()
Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayızAhahaha yanlış yazmışım![]()
Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki deKız bebenin pesine iyi zayıflarsın![]()
Vermezdim tabiTamam tamam inandım
İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin
Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız
Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de![]()
Sıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adamBenimki de öyle mutfak ve banyo kapıları açılınca birde dış kapı valla hemen arkamda beliriyor![]()
Yani ben sade ekmek bile yemem içine hiç bisey yoksa zeytin koyar onu yerimTamam tamam inandım
İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin
Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız
Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de![]()
Allahım Ayşe ablanın azminin %20 sini bana ver aminVermezdim tabicıslar çok masada
![]()
Benimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yokSıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam![]()
Onlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamamSıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam![]()
Ayşe ablan geçen hafta çok gömdü artık yok öyleAllahım Ayşe ablanın azminin %20 sini bana ver amin![]()
Bak nasılda biliyorumYani ben sade ekmek bile yemem içine hiç bisey yoksa zeytin koyar onu yerimnormalde tam tersi olurdu ama
![]()
Ağladı mi anneyeOnlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamam![]()
Sen bensin ben senim çünküm bacımsu ❤Bak nasılda biliyorum![]()
Valla he aynen öyleAğladı mi anneye![]()
Buldular birbirlerini ruh ikizleri siziSen bensin ben senim çünküm bacımsu ❤![]()
O yüzden ben naptiysam onu yapıyorBuldular birbirlerini ruh ikizleri sizi![]()
Afiyet olsun canım11 Şubat menü,
Eki Görüntüle 3005155
Akşam 5/6 ızgara kanat salata bir bardak kola
1,5 litre su. E Elif_Eylul .
Geçmişi bitirdim bende bitdim
ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. YetişemiyorumGeçmişten çıktı geleceğe dönemiyor![]()
Gelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek ki![]()
Gözümüz korkmuşsa
Kaç aylık oldu ablaBenimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yok![]()
Aynen valla hep söyleniyorum geçen de girmişler odaya babalarıyla birlikte bi pat küt bagirismalar ne bu evi yikicaksiniz dedim bakmayınca da bakmıyor diyorsun diyor böyle mi bakılır dedimOnlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamam![]()
Yok ya Ayşe ablam 1 alsa 4 veriyor maşallahAyşe ablan geçen hafta çok gömdü artık yok öyle![]()
AbowwwwO yüzden ben naptiysam onu yapıyor![]()
Ay öyle cidden insanın başı boynu ağrıyor hemenAfiyet olsun canım
Geçmişi bitirdim bende bitdimtelefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorum
Arada mola veriyorum
ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. Yetişemiyorum
Gözümüz korkmuşsa![]()