• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptanım geç kaldım yürüyüşümü çok geç tamamladım kendimden geçince ancak bilgisayarın başına oturdum bugün misafirli bir gün oldu çok özür dilerim.
3 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta omlet
2 dilim peynir (küçük)
8-9 yeşil zeytin
4-5 çeri domates
2 tatlı kaşığı keten tohumu (çekilmiş)
2 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 kase yoğurt
1 Elma
1 greyfurt
1 kupa filtre kahve (az yağlı sütle)
Akşam
2 adet (orta boy) patates haşlaması
1 büyük kase havuç marul salatası
ve bol su 3 litre

SPOR: 13709 adım M MissHayaLet
Herkese iyi geceler huzurlu mis gibi rüyalar. Yarın bol eksiler görmek ümidiyle kızlar 😍❤️❤️

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-03 at 23.29.22.webp
    WhatsApp Image 2022-03-03 at 23.29.22.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 27
Kaptanım geç kaldım yürüyüşümü çok geç tamamladım kendimden geçince ancak bilgisayarın başına oturdum bugün misafirli bir gün oldu çok özür dilerim.
Sabah
2 yumurta omlet
2 dilim peynir (küçük)
8-9 yeşil zeytin
4-5 çeri domates
2 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 kase yoğurt
1 Elma
1 greyfurt
Akşam
ve bol su 3 litre

Herkese iyi geceler huzurlu mis gibi rüyalar. Yarın bol eksiler görmek ümidiyle kızlar 😍❤️❤️
Afiyet olsun kuzum bu hafta senle ortiyiz ❤️

Kızların hoşuna gittiyse yeni listeyi hazırlıyorum 💋 benim için sıkıntı yok iki listeyi de ayrı ayrı tutuyorum yeter ki kızlar motive olsun :KK68::KK68::KK68::KK68:
Sen olağanüstü bir detaysın hayatımdaki hoşumuza gitmez olur mu hiç M MissHayaLet hakkınızı ödeyemem vallahi kendimle yarış halindeyim E Elif_Eylul ❤️❤️❤️ Emekleriniz için çook teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️

Kızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız🙃
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek:spor::spor::spor:
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
@Buralardutluuugdu

suspushanimcim suspushanimcim
@Mevsim_bahar83

@Pandora27
@Hacerrrrrrrrrrrrr

M M_atruska
@Gozdem__

jtaime020626 jtaime020626
K Klassklasik

@Noisy Girl
@Li_zigi

@karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum

@HappyMutlu senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin🤗
ooo yarış çok büyük Matruşkam biz bu işi yaparız biliyosun o güç bizde var. Herkese bol eksiler olsun inşallah❤️❤️❤️
fotoc49fraf-55.webp

M M_atruska mesajı verdim ortim 🤣🤣

İnşeAllah canım . Kaçmak yaptım ya . Geçen haftaya göre fazla çıkarsa hiç üzülmem kendime ceza olsun . Birde regl yaklaştı . Bakalım yarın ola hayır ola .
Hiç canımızı sıkmadan eksikleri tamamlayıp yola daha büyük azimle devam ederiz biz. Ancak yavaşlama olur yolda giderken ama beraber hızlanmasını da biliriz hiç canını sıkma o kilolar gidecek. İyi geceler kuzum ❤️❤️😍😍
7f58b4463b9fdcfc878c21e42dc22f04.webp

Iyi keyifler canim🤗
Teşekkür ederim abla🤗
Oh gez bakalım CIS cos yemek yasak 😂
Yok salata yaptım kendime yedim :kk77:

annem kötü kıtü şeyler yapmıştı:cry:
Ben de merak ediyorum ne yazmış ki banlanacak😫

Ooo keyifli oturmalar😘 annene selam söyle 🤭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aleyküm selam canım. Teşekkür ederim 😘 söyleyemedimya şimdi gördüm mesajını yarında gitcem söylerim 🤪🤣
@HappyMutlu sen girmiyosun diyilmi🤔
Cikoyu bir yere yerlestircem yoksa 1grup 3lü olcak
Sıkıştırı ver beni bi yere ufacık biçeyim sonuçta 🙈🤣
Kızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız🙃
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek:spor::spor::spor:
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
@Buralardutluuugdu

suspushanimcim suspushanimcim
@Mevsim_bahar83

@Pandora27
@Hacerrrrrrrrrrrrr

M M_atruska
@Gozdem__

jtaime020626 jtaime020626
K Klassklasik

@Noisy Girl
@Li_zigi

@karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum

@HappyMutlu senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin🤗
Eline sağlık kaptan 🤩
Ooo birinci şimdiden belli 😎
Onebe öyle ödülmü olur:63:
Ödül diye buna derim🤤🤤🤤
3mart
3litre su,1litre dukan
Afiyet olsun abla ❤️

Abla sana zahmet veriyoruz cocuklari bu saatte anca uyutmus, bikac isimi halletmis oturmus oluyorum k bakma. Ben genelde yaziyorum menülerimi.

Sabah 10
2 dilim tt arasina yumurtali tost
Minik domates

Ogle 14 .
Bir muz
3 misir patlagi
2 de cekirdek kuru üzümden yapilmis kurabiye tarzi bisey cok sekerli idi marketten vital diye aldim kuruyemisli diye cok sekerli cikti 😳
Bikac badem

16.30
4 sikim mercimek köfte
Yesil fasulye
El icisi kadar et

Su 1.5 litre
Spor 6000 adim.

M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 😍
Sabah
2 yumurta omlet
2 dilim peynir (küçük)
8-9 yeşil zeytin
4-5 çeri domates
2 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 kase yoğurt
1 Elma
1 greyfurt
Akşam
ve bol su 3 litre

Afiyet olsun canım 🤗
Sen olağanüstü bir detaysın hayatımdaki hoşumuza gitmez olur mu hiç M MissHayaLet hakkınızı ödeyemem vallahi kendimle yarış halindeyim E Elif_Eylul ❤️❤️❤️ Emekleriniz için çook teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️
😍😍😍💕💕
Teşekkür ederim abla🤗

Yok salata yaptım kendime yedim :kk77:

annem kötü kıtü şeyler yapmıştı:cry:

Aleyküm selam canım. Teşekkür ederim 😘 söyleyemedimya şimdi gördüm mesajını yarında gitcem söylerim 🤪🤣

Sıkıştırı ver beni bi yere ufacık biçeyim sonuçta 🙈🤣

Eline sağlık kaptan 🤩
Ooo birinci şimdiden belli 😎

Onebe öyle ödülmü olur:63:

Ödül diye buna derim🤤🤤🤤

Afiyet olsun abla ❤️
Sağol canim 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X