- 21 Aralık 2016
- 8.967
- 41.318
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #14.561
Iyi geceler Allah rahatlik versin.Iyi geceler kızlar yarin bol eksili bir gün olmasi dileğiyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler Allah rahatlik versin.Iyi geceler kızlar yarin bol eksili bir gün olmasi dileğiyle![]()
Kaptanım geç kaldım yürüyüşümü çok geç tamamladım kendimden geçince ancak bilgisayarın başına oturdum bugün misafirli bir gün oldu çok özür dilerim.suspushanimcim
@Mevsim_bahar83
C Chikolata_gozlum
K Klassklasik
@Gozdem__
Kizlar menuleri yazmayi unutmayin
Afiyet olsun kuzum bu hafta senle ortiyizKaptanım geç kaldım yürüyüşümü çok geç tamamladım kendimden geçince ancak bilgisayarın başına oturdum bugün misafirli bir gün oldu çok özür dilerim.
3 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta omlet
2 dilim peynir (küçük)
8-9 yeşil zeytin
4-5 çeri domates
2 tatlı kaşığı keten tohumu (çekilmiş)
2 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 kase yoğurt
1 Elma
1 greyfurt
1 kupa filtre kahve (az yağlı sütle)
Akşam
2 adet (orta boy) patates haşlaması
1 büyük kase havuç marul salatası
ve bol su 3 litre
SPOR: 13709 adım M MissHayaLet
Herkese iyi geceler huzurlu mis gibi rüyalar. Yarın bol eksiler görmek ümidiyle kızlar![]()
hadi süper matruşkam canımm çok sevindim . Cumaya kadar birbirimize sahip çıkıyoruz o halde yılmak yok yola devamAfiyet olsun kuzum bu hafta senle ortiyiz![]()
Sen olağanüstü bir detaysın hayatımdaki hoşumuza gitmez olur mu hiç M MissHayaLet hakkınızı ödeyemem vallahi kendimle yarış halindeyim E Elif_EylulKızların hoşuna gittiyse yeni listeyi hazırlıyorumbenim için sıkıntı yok iki listeyi de ayrı ayrı tutuyorum yeter ki kızlar motive olsun
![]()
ooo yarış çok büyük Matruşkam biz bu işi yaparız biliyosun o güç bizde var. Herkese bol eksiler olsun inşallahKızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
@Buralardutluuugdu
suspushanimcim
@Mevsim_bahar83
@Pandora27
@Hacerrrrrrrrrrrrr
M M_atruska
@Gozdem__
jtaime020626
K Klassklasik
@Noisy Girl
@Li_zigi
@karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
@HappyMutlu senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin![]()
Teşkür canımSüpersin canımafiyet olsun
![]()
Teşekkür ederim hayır acıkmadım . Çok iyi . Yarın 2 öğün olacak inşAllahAfiyet olsun canım
Tek ögün insaAllah acıkmazsin spor harika![]()
afiyet olsun canım bol eksiler inşallah yarın bizim olsun.Teşkür canım
Teşekkür ederim hayır acıkmadım . Çok iyi . Yarın 2 öğün olacak inşAllahartık her hafta tartıya 2 gün kala tek öğün yapacam .
İyi geceler canımİyi geceler kızlar öpüyorumyarın hayırlısı olsun inşAllah
![]()
İnşeAllah canım . Kaçmak yaptım ya . Geçen haftaya göre fazla çıkarsa hiç üzülmem kendime ceza olsun . Birde regl yaklaştı . Bakalım yarın ola hayır ola .afiyet olsun canım bol eksiler inşallah yarın bizim olsun.![]()
![]()
![]()
Hiç canımızı sıkmadan eksikleri tamamlayıp yola daha büyük azimle devam ederiz biz. Ancak yavaşlama olur yolda giderken ama beraber hızlanmasını da biliriz hiç canını sıkma o kilolar gidecek. İyi geceler kuzumİnşeAllah canım . Kaçmak yaptım ya . Geçen haftaya göre fazla çıkarsa hiç üzülmem kendime ceza olsun . Birde regl yaklaştı . Bakalım yarın ola hayır ola .
Ayne öyle canım wHiç canımızı sıkmadan eksikleri tamamlayıp yola daha büyük azimle devam ederiz biz. Ancak yavaşlama olur yolda giderken ama beraber hızlanmasını da biliriz hiç canını sıkma o kilolar gidecek. İyi geceler kuzumEki Görüntüle 3018732
Teşekkür ederim ablaIyi keyifler canim![]()
Yok salata yaptım kendime yedimOh gez bakalım CIS cos yemek yasak![]()
Aleyküm selam canım. Teşekkür ederimBen de merak ediyorum ne yazmış ki banlanacak
Ooo keyifli oturmalarannene selam söyle
![]()
Sıkıştırı ver beni bi yere ufacık biçeyim sonuçta
Eline sağlık kaptanKızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
@Buralardutluuugdu
suspushanimcim
@Mevsim_bahar83
@Pandora27
@Hacerrrrrrrrrrrrr
M M_atruska
@Gozdem__
jtaime020626
K Klassklasik
@Noisy Girl
@Li_zigi
@karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
@HappyMutlu senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin![]()
Onebe öyle ödülmü olurVar var![]()
Ödül diye buna derim
Afiyet olsun abla3mart
3litre su,1litre dukan
Afiyet olsun canımAbla sana zahmet veriyoruz cocuklari bu saatte anca uyutmus, bikac isimi halletmis oturmus oluyorum k bakma. Ben genelde yaziyorum menülerimi.
Sabah 10
2 dilim tt arasina yumurtali tost
Minik domates
Ogle 14 .
Bir muz
3 misir patlagi
2 de cekirdek kuru üzümden yapilmis kurabiye tarzi bisey cok sekerli idi marketten vital diye aldim kuruyemisli diye cok sekerli cikti
Bikac badem
16.30
4 sikim mercimek köfte
Yesil fasulye
El icisi kadar et
Su 1.5 litre
Spor 6000 adim.
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKaptanım geç kaldım yürüyüşümü çok geç tamamladım kendimden geçince ancak bilgisayarın başına oturdum bugün misafirli bir gün oldu çok özür dilerim.
3 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta omlet
2 dilim peynir (küçük)
8-9 yeşil zeytin
4-5 çeri domates
2 tatlı kaşığı keten tohumu (çekilmiş)
2 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 kase yoğurt
1 Elma
1 greyfurt
1 kupa filtre kahve (az yağlı sütle)
Akşam
2 adet (orta boy) patates haşlaması
1 büyük kase havuç marul salatası
ve bol su 3 litre
SPOR: 13709 adım M MissHayaLet
Herkese iyi geceler huzurlu mis gibi rüyalar. Yarın bol eksiler görmek ümidiyle kızlar![]()
Sen olağanüstü bir detaysın hayatımdaki hoşumuza gitmez olur mu hiç M MissHayaLet hakkınızı ödeyemem vallahi kendimle yarış halindeyim E Elif_EylulEmekleriniz için çook teşekkür ediyorum
![]()
Sağol canimTeşekkür ederim abla
Yok salata yaptım kendime yedim
annem kötü kıtü şeyler yapmıştı
Aleyküm selam canım. Teşekkür ederimsöyleyemedimya şimdi gördüm mesajını yarında gitcem söylerim
Sıkıştırı ver beni bi yere ufacık biçeyim sonuçta
Eline sağlık kaptan
Ooo birinci şimdiden belli
Onebe öyle ödülmü olur
Ödül diye buna derim
Afiyet olsun abla![]()