Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman ben gider herseyi alirim daha iyi cocuklara baksin yeter 😅
Bir arkasasin kv ve kp i aklima geldi kv si kocasiyla alisverise gidince adam alisveris arabasini alip kasada siraya gecermis karisina sen git al gel alisveris arabasina koy dermis hep kavga ederlermis alisveriste :KK70:
Aynen kuzu ya en iyisi kendi alması insanın en azından güzelini alırız 😂 biz kavga etmeyiz daha alışverişe gitmeden sadece bana sorma ne istersen al der ben yine de alırken sorarım kızar 😂

Kız ne olur ne olmaz ödülünü ye bugün sonra kilo veremem falan 🤣🤣🤣
hahaha yok şimdi 15 bin adım atmaya gideceğim ve senin için o 15bin adımı atacağım matruşkam bekle beni 🤣🤣🤣
629d4d27b2561aa59fd2425ed4c7d007.webp

Magnezyum haplari var omu canim nasil bisey o ben dun kizimin laktuloz surubunu ictim yine tik demedi ne oldu anlamadim 🤭
Yok canım bu tuz gibi . Belki aktarlarda bulursun burda eczanede var . Magnezyum sülfat diye geçiyor . 1 yemek kaşığı 1 su bardağı suya karıştır . Tadı acı ama bir dikişde biter . Zorla kendini 30 dkk sonra belki daha sürede tuvalletin yolu gözükür . 😅
750 ml ictim abla

Kız valla afaroz edecekler beni ye diyorsun hahaha neyse iki kare bitter atarım ağzıma 🤣🤣🤣

Hosgeldin kuzum😍
Canım ben çikolata flan boş . Hamileliğimde tiksindim yiyemiyoruz ama pastanın üstünde erimiş bir şekilde hiç yok demem 😅Dün aşkam karnı yarık yapmıştım . Ondan Yicem🤤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X