• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman ben gider herseyi alirim daha iyi cocuklara baksin yeter 😅
Bir arkasasin kv ve kp i aklima geldi kv si kocasiyla alisverise gidince adam alisveris arabasini alip kasada siraya gecermis karisina sen git al gel alisveris arabasina koy dermis hep kavga ederlermis alisveriste :KK70:
Aynen kuzu ya en iyisi kendi alması insanın en azından güzelini alırız 😂 biz kavga etmeyiz daha alışverişe gitmeden sadece bana sorma ne istersen al der ben yine de alırken sorarım kızar 😂

Kız ne olur ne olmaz ödülünü ye bugün sonra kilo veremem falan 🤣🤣🤣
hahaha yok şimdi 15 bin adım atmaya gideceğim ve senin için o 15bin adımı atacağım matruşkam bekle beni 🤣🤣🤣
629d4d27b2561aa59fd2425ed4c7d007.webp

Magnezyum haplari var omu canim nasil bisey o ben dun kizimin laktuloz surubunu ictim yine tik demedi ne oldu anlamadim 🤭
Yok canım bu tuz gibi . Belki aktarlarda bulursun burda eczanede var . Magnezyum sülfat diye geçiyor . 1 yemek kaşığı 1 su bardağı suya karıştır . Tadı acı ama bir dikişde biter . Zorla kendini 30 dkk sonra belki daha sürede tuvalletin yolu gözükür . 😅
750 ml ictim abla

Kız valla afaroz edecekler beni ye diyorsun hahaha neyse iki kare bitter atarım ağzıma 🤣🤣🤣

Hosgeldin kuzum😍
Canım ben çikolata flan boş . Hamileliğimde tiksindim yiyemiyoruz ama pastanın üstünde erimiş bir şekilde hiç yok demem 😅Dün aşkam karnı yarık yapmıştım . Ondan Yicem🤤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X