- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #16.061
Rica ederim canımVallahi çok iyi geldi oldukça negatif bir gün başlangıcı yapmıştım oysaki sağ ol canım rehberim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canımVallahi çok iyi geldi oldukça negatif bir gün başlangıcı yapmıştım oysaki sağ ol canım rehberim![]()
Ödemdir kuZum ödemBende yapmadim ama sonuc![]()
Tesekkür ederim ortimHarika canımhaftaya eksi ile başlaman süper
Süpersin canım tebrik ederim
Gelecek tabi en kısa zamanda
Sen sus kız citos seni
Ooooo elamanları toplamissin kaptanım
Maşallah canımdaha da güzel olsun inşallah
![]()
Günaydın ablammmm
Olsun canım regl döneminde normal yine de haftaya harika bir başlangıç yapmissin canımGünaydın kızlarr
Herkese bol motivasyonlu güzel bir gün diliyorum. Regl birinci gün ona rağmen sanırım iyi çıktı fazla çıkar diye korkmuştum cuma günü sonuç iyi olacak inşallah. Hepinizin sonuçlar harika tebrikler canlarımm
E Elif_Eylul M MissHayaLet M M_atruska
Olsun canım regl döneminde normal yine de haftaya harika bir başlangıç yapmissin canımGünaydın kızlarr
Herkese bol motivasyonlu güzel bir gün diliyorum. Regl birinci gün ona rağmen sanırım iyi çıktı fazla çıkar diye korkmuştum cuma günü sonuç iyi olacak inşallah. Hepinizin sonuçlar harika tebrikler canlarımm
Tamam spor bakanımHarika canımhaftaya eksi ile başlaman süper
Süpersin canım tebrik ederim
Gelecek tabi en kısa zamanda
Sen sus kız citos seni
Ooooo elamanları toplamissin kaptanım
Maşallah canımdaha da güzel olsun inşallah
![]()
canımmm sağ ol çok iyi geldi. Onca spor onca emek verince reglde olsa insan üzülüyor ama senin enerjin süper geldi kuzum çok teşekkür ederimOlsun canım regl döneminde normal yine de haftaya harika bir başlangıç yapmissin canım![]()
Bizimde 3 gün net olmayacak .Abowww iki tane gitmişnette sıkıntı var
![]()
Tamam spor bakanım
Ben 2 haftada bir tartı atim isterseniz![]()
TamamSen tarif at
![]()
Canım çok fazla takılma bu duruma çünkü bazen ne kadar çok spor da yapsan istediğin kadar kilo gitmez.canımmm sağ ol çok iyi geldi. Onca spor onca emek verince reglde olsa insan üzülüyor ama senin enerjin süper geldi kuzum çok teşekkür ederim![]()
Günaydın canım nasilsinGünaydın ablammmmgünaydın kızçeler
![]()
Günaydın canim eksidesin cumaya daha guzel eksi gelicekGünaydın kızlarr
Aaaaa kıyamamBizimde 3 gün net olmayacak .
Bensiz naparsiniz
![]()
TamamTamam
Yarin brokoli çorbası içelim
Yulaf sütlü
Yarin sabah atacağım
Sülfürlere doyalim![]()
16.83