Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlarr
Herkese bol motivasyonlu güzel bir gün diliyorum. Regl birinci gün ona rağmen sanırım iyi çıktı fazla çıkar diye korkmuştum cuma günü sonuç iyi olacak inşallah. Hepinizin sonuçlar harika tebrikler canlarımm❤️❤️❤️🥰🥰🥰
E Elif_Eylul M MissHayaLet M M_atruska

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-07 at 10.57.07.webp
    WhatsApp Image 2022-03-07 at 10.57.07.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın kızlarr
Herkese bol motivasyonlu güzel bir gün diliyorum. Regl birinci gün ona rağmen sanırım iyi çıktı fazla çıkar diye korkmuştum cuma günü sonuç iyi olacak inşallah. Hepinizin sonuçlar harika tebrikler canlarımm❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Olsun canım regl döneminde normal yine de haftaya harika bir başlangıç yapmissin canım 💞

Günaydın kızlarr
Olsun canım regl döneminde normal yine de haftaya harika bir başlangıç yapmissin canım 💞

Harika canım 😍😍 haftaya eksi ile başlaman süper 💞💞💞

🤩🤩Süpersin canım tebrik ederim 💞

Gelecek tabi en kısa zamanda 😍

Sen sus kız citos seni 😂

Ooooo elamanları toplamissin kaptanım 😂

Maşallah canım 🧿🧿🧿daha da güzel olsun inşallah 🤲🏻
Tamam spor bakanım
Ben 2 haftada bir tartı atim isterseniz😍🤣

canımmm sağ ol çok iyi geldi. Onca spor onca emek verince reglde olsa insan üzülüyor ama senin enerjin süper geldi kuzum çok teşekkür ederim 😍😍❤️❤️❤️
Canım çok fazla takılma bu duruma çünkü bazen ne kadar çok spor da yapsan istediğin kadar kilo gitmez.

Ama bu senin zayiflamadigin anlamına gelmez spor yaptığın zaman kas oranı artar ve bu tartıya artı olarak yansır. Cumaya eksi geleceğine inanıyorum onu. İçin moral bozmak yok 💞💞💞💋💃

Günaydın ablammmm❤️❤️❤️❤️ günaydın kızçeler 💃💃💃💃💃
Günaydın canım nasilsin🥰
Günaydın kızlarr
Günaydın canim eksidesin cumaya daha guzel eksi gelicek🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X