Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dün sermiştim. Kuşlar pırt pırt yapmış.Ustune sıvamış.Birdaha yikanacak. Apartman hep moruk dolu demiyorlar bir file gerdirelim. Emekli cimriler. Nefret kusuyorum şuan.
Ay valla bizim de her yerde kuşlar var cam onleri rezil gibi oluyor 🥺🥺🥺 cam silmek işkence.

Perşembe alacağım canim 😍🥰🤩
Ben onada üşenirim. Eşim alır 🤣🤣🤣
Durmadan alim diyor .Diyorum bak umutlanma.
Yıkım beni daha mahveder
Aman canım ne olacak sen pozitif düşün olmadıysa da bu ay hayırlısı de geç takma zaten 3 ay süren yok mu 🤔

Şahsen ben silmiyorum. Daha doğrusu çok yüksek. Ya eşim.Ya eve yardıma gelen abla .Ama şu cam silen robot var ondan alacağım.
Ben siliyorum eve iki kez hamilelikte kadın aldım temizliğini beğenmedim çok yavaş çıktılar. Onun için en iyisi kendi temzlik yapmam👀

Aman canım ne olacak sen pozitif düşün olmadıysa da bu ay hayırlısı de geç takma zaten 3 ay süren yok mu 🤔
Evet kuzum eşim sabırsız. ETRAF sabırsız. Hiç benim düşüncemi soran yok .
Bende paralı arkadaşım psikoterapistime devam edeceğim.🤣 Tek anlayan o beni .İyi gelende o bütün param onada gitse .Ruh sağlığımin gitmesinden iyi

Evet kuzum eşim sabırsız. ETRAF sabırsız. Hiç benim düşüncemi soran yok .
Bende paralı arkadaşım psikoterapistime devam edeceğim.🤣 Tek anlayan o beni .İyi gelende o bütün param onada gitse .Ruh sağlığımin gitmesinden iyi
🤗😂 Aman sen iyi olda.
Benim için cam kapıyı silsinler yeterli balım
Mutfak wc parlatmam lazım 🤣bende detayları kendim severim
Evet önemli olan camlar birde yüksekte oturunca.

Ay çok yorgunum 😢 ama spora devam etmek istiyorum çünkü bırakınca geri dönüyorsun onun için az daha ccaba sarf edeyim. Birde pilateste 2. Haftaya başladım 🥰🥰🥰

🥦 BROKOLİ ÇORBASI 🥦

MALZEMELER
Brokoli 🥦
Yarım Soğan 🧅
1 Orta Boy Patates 🥔
1 Tane Havuç 🥕
Sade Yağ(Zeytinyağı)
Çeyrek bardak öğütülmüş yulaf

YAPILIŞI
Yulaf hariç tüm malzemeleri suda yumuşayana kadar haşlıyoruz.Blenderdan geçiriyoruz.
Çeyrek bardak yulaf ve 1 bardak suyla yulaf sütümüzü hazırlıyoruz. Ayrı bir tencerede 1 yemek kaşığı yulaf unuyla sade yağını kavurun.Üzerine yulaf sütünü ilave edin .Beşamel sos kıvamına gelecek.Sebze karışımını kepçe yardımıyla ekleyin .Karıştırmaya devam edin .Tüm sebze karışımını boşaltın. Blenderdan geçirmeye gerek duyuyorsanız tekrardan geçirin.Tuzunu ilave edip altını kapatınız.

Afiyet olsun ♡

Sülfürlerimiz coşsun 🥦

E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@HuZuNMeLeGi
@Mevsim_bahar83
@M_atruska
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@suspushanimcim