- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkanım tekrar geçmiş olsun eğer tiyebiliyosan kelle paça iç sağlam topluyoSanırim koku almiyorum ben![]()
Ayır yarina yersin canimHazırım gıbı canım bugun mısafırlerım var kacamaksız kapatırsam süper dır![]()
Sagol canim artik ben yapcam kelle pacayiBaşkanım tekrar geçmiş olsun eğer tiyebiliyosan kelle paça iç sağlam topluyo
Ayır yarina yersin canim![]()
Misafir adamı yolundan ediyo inşallah fire vermezsinHazırım gıbı canım bugun mısafırlerım var kacamaksız kapatırsam süper dır![]()
Helal olsun ben yapamiyom etli salatalı yemekleri evde bile pismez kokusundan olurum parası ne kadarsa gitsin disaarda yesin gelsin kocam vallaSagol canim artik ben yapcam kelle pacayi![]()
Bende almıyorumSanırim koku almiyorum ben![]()
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar dıyet yoldaşlarımbol eksili günümüz olsun kacamaksız
![]()
Valla börek olayından sonra fire yok vermedim canım absürt yemekler çekse de yemedim yesillige vurdum kendimi hala regl olamadım onun stresi de varSen nasılsın nptın nasıl gıdıyor![]()
Yok yaparim ben öyle seyleriHelal olsun ben yapamiyom etli salatalı yemekleri evde bile pismez kokusundan olurum parası ne kadarsa gitsin disaarda yesin gelsin kocam valla
Günaydın canımGünaydin kizlar![]()
Elimi gene vurmamYok yaparim ben öyle seyleri![]()
Burasi buz gibiHava ayaz biraz ama günesli burada![]()
Elimi gene vurmam
Ben de disardakilere güvenemedigim icin evde biz yapiyoruz. Yapinca da bir buyuk duduklu yapiyoruz gozumuz de karnimiz da doyuyor.Elimi gene vurmam
Cemre dusmedi daha degil mi ? Biz de montli kabanliyiz hala ama oglen ve ogleden sonra sicak oluyorBurasi buz gibi![]()