- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.521
3.cü cemredr düstu canimCemre dusmedi daha degil mi ? Biz de montli kabanliyiz hala ama oglen ve ogleden sonra sicak oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.cü cemredr düstu canimCemre dusmedi daha degil mi ? Biz de montli kabanliyiz hala ama oglen ve ogleden sonra sicak oluyor
Aynen, ne yapcaniz kizlar bugun?Bugün persembe menuler hafif olsun kizlar![]()
Kabak firindaAynen, ne yapcaniz kizlar bugun?
Aman cemreler de sasmis demek ki3.cü cemredr düstu canim![]()
Evde var kabak nasil yapiyorsun peki?Kabak firinda![]()
Ben firin posetine atiyorum canim,zerdecal,karabiber,pulbiber,nane az zeytinyagla pisiyorEvde var kabak nasil yapiyorsun peki?
Şimdi gene Leslie 45 dk yapacağım kaptanimSen tüm günmü misafirlikteydin
Afiyet olsun canım nediyimki yarin hafif gecir lütfen
Paklamaz7000 adım da paklamaz
![]()
Hosgeldin canimGeldim kızlar
Kocakarı soğukları var diyorlar daha bide eski hesap Mart daha girmemişmi yenimi girmiş oyle diyorlardı dün misafirler3.cü cemredr düstu canim![]()
Yap yap canim yarina belki eksi gelirsin✌Şimdi gene Leslie 45 dk yapacağım kaptanimbugünde çok ama çok hafif geçireceğim insallah
Paklamaz![]()
Aynen oyle canim kocakari soguklariKocakarı soğukları var diyorlar daha bide eski hesap Mart daha girmemişmi yenimi girmiş oyle diyorlardı dün misafirler![]()
İnşalllh kuzumMisafir adamı yolundan ediyo inşallah fire vermezsin
super kuzum aynen hemen olursun inşallhValla börek olayından sonra fire yok vermedim canım absürt yemekler çekse de yemedim yesillige vurdum kendimi hala regl olamadım onun stresi de var
Bende almıyorumhep alerjiden
Hayırlı sabahlar canım![]()
Nasilsin canimFilizcuumm![]()
Daha ben kelle paça sakatat kokoreç hiç tadını bilmem eve de sokmamBen de disardakilere güvenemedigim icin evde biz yapiyoruz. Yapinca da bir buyuk duduklu yapiyoruz gozumuz de karnimiz da doyuyor.![]()