- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.641
Aynen burnu sürtsün biraz 3 gündür pas vermiyorsun diyor neden vereyim dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen burnu sürtsün biraz 3 gündür pas vermiyorsun diyor neden vereyim dedim
Tamam kaptanım süt yok evde yoğurtta bitti evdeAfiyet olsun canım ara ögünde yap hurma 3tane 1bardak süt iç kakaolu tarcinli
Otun yanina yogurt
Çok abarttilar ya TV de bizde bir alamet kıyamet bekliyor hava beklentilerimizi karsilamiyo benceŞaşırmıs havada![]()
Kabak yap canim bende kabak yicem kismetseTamam kaptanım süt yok evde yoğurtta bitti evdetarçın var hurma var kakaoda bitti
kız ben ne yiyecem kuru ile pilav var ama hiç onlardan yemiyecem
kabak var kaptanım akşama kabak detoksu gibi yapipta giyim detoks olur belki yarın kilo vermiş kalkarım amin Allah'ım yarabbim
![]()
Tamam canım yoğurt suyu da iyi geliyomuşD u t simdi yogurt icine,corek otu,zeytinyag,elma sirkesi,keten tohumu koydum bide oyle dene sende
Üzülme lütfen naptın canım![]()
Sözde yarın götürecekmis, ama sağanak kar yağışı var yollar kapanmaz inşallah, çok planci bu adam bugün Ankaraya gidicem yarın da sizi goturucem dedi sanki bilmiyor gun boyu yağışlı
Evet canim oda iyiymisTamam canım yoğurt suyu da iyi geliyomuş
Ya sabir ya selametSözde yarın götürecekmis, ama sağanak kar yağışı var yollar kapanmaz inşallah, çok planci bu adam bugün Ankaraya gidicem yarın da sizi goturucem dedi sanki bilmiyor gun boyu yağışlıkocam beyinde yeni aklına gelmiş bu sabah msj attı söyleyin getirsin artık sizi diyor adam değilmisin ara babanı getir ailemi tek başımayım de cevap bile vermedim msjina aradı açmadım çok doluyum ona
Uyumayan çocuklar için tamamen bitkisel içerikli organik bir ürün tavsiye etti doktorumuz. Fransa'nın en çok satan doğal içerikli bebek ürünleri var. Pediakid Summeil Nuit şurup hem çocukları rahatlatıyor, bağırsak florasını düzenliyor ve uykuya rahatla geçip sabaha kadar kaliteli uyku uyumalarını sağlıyor. Biz çok memnun kaldık, trendyolda da satılıyor.Uyumayan çocuk yapmışlar neden uyumuyorlar benimkide fena gece kaç kere uyanıyor![]()
İnsanı soğutuyorlar iyicene zaten sevmiyordum daha da bi tiksindimYa sabir ya selamet![]()
TeşekkürlerUyumayan çocuklar için tamamen bitkisel içerikli organik bir ürün tavsiye etti doktorumuz. Fransa'nın en çok satan doğal içerikli bebek ürünleri var. Pediakid Summeil Nuit şurup hem çocukları rahatlatıyor, bağırsak florasını düzenliyor ve uykuya rahatla geçip sabaha kadar kaliteli uyku uyumalarını sağlıyor. Biz çok memnun kaldık, trendyolda da satılıyor.
Yaa kiyamam sana valla nedir bu senin imtihaninİnsanı soğutuyorlar iyicene zaten sevmiyordum daha da bi tiksindim
Teşekkürler
Aramıza hoşgeldinTabiki29 yaşındayım 4,5aylik bir oğlum var sağlık sektöründe çalışıyordum ama bir kaç gün önce istifa ettim oğlumu kendim büyütmek için.. öyle sıradan sade bir hayatım var çok şükür
![]()
Küslerken kafam nasıl rahattıYaa kiyamam sana valla nedir bu senin imtihanin
Nediyim 1mart mesajini nasilda cevap vermis ben bugun yazdigim mesajdan birhaberim
Canim artik gitme yaa off valla ben sinir oldum artik o cocuklarla o sogukta karda kista milletin gotünü yapiyosun aaaKüslerken kafam nasıl rahattı
Nediyim 1mart mesajini nasilda cevap vermis ben bugun yazdigim mesajdan birhaberim![]()