- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.861
Ağlanacak halime guluyo çünkü bende öyle yapiyoraKız ne guluyon yarın 72 çıksa ertesi hafta yine 73![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlanacak halime guluyo çünkü bende öyle yapiyoraKız ne guluyon yarın 72 çıksa ertesi hafta yine 73![]()
Bunu kabul etmiyorum
Bunu kabul etmiyorum
Geldigin tarihe bak geldigin kiloya bak artık hele yeter da
Anladimyeter bencede yaza daha zayıf gireceğim kaptanım
![]()
Anladim![]()
motivelendim sanırsam verecem verecem veremezsem bana
![]()
Yaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorum
Bana inanıyorsunuz demek ha bana ha
Rabbim gönlüne göre versin insaAllah canim onunda vardır zamanıYaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorumburalara girebildiğimce tabii katılırım sohbete
cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim
Inancımız tam tam verceksin ben inaniyorumBana inanıyorsunuz demek ha bana hane diimki bende kendime inaniyomuyumki
![]()
Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda sen beni hiccc örnek alma ben kötü pis örnekYaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorumburalara girebildiğimce tabii katılırım sohbete
cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim
Simdi söyle ben daha önce ip atlayarak cok güzel kilolar vermiştim ama evlendikten sonra ipin ucu kacınca kiloları kat kat aldımM Mavi Menekse K Kampcikiz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz hangi sporları yapmayı düşünüyorsunuz ne gibi diyet yapacaksınız![]()
Ay bende cok yiyorum bogazımı tutmazsam anlayabiliyorum o yuzden hayatım hep diyetlerde gectiHoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda sen beni hiccc örnek alma ben kötü pis örnek![]()
Sen olmasan biz napariz ki kaptanım kaldık ortada hele beni dusunebiliyomusunuz durten yok engel olan yok nanay gülüm nanayRabbim gönlüne göre versin insaAllah canim onunda vardır zamanı
Biz kızlarin hepsi delidir yabancilık çekmezsin bende baş deli![]()
11 şubatta geldin 10mart bugün gerisini sen düşunHoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda sen beni hiccc örnek alma ben kötü pis örnek![]()
Rabbim gönlüne göre versin insaAllah canim onunda vardır zamanı
Biz kızlarin hepsi delidir yabancilık çekmezsin bende baş deli![]()