Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:KK8::KK8:motivelendim sanırsam verecem verecem veremezsem bana :KK67:
m1125.gif

M Mavi Menekse sen neler yapiyosun canim arada gir muhabbete yabancılık cekme🥰
Yaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorum 🤭 buralara girebildiğimce tabii katılırım sohbete 💕 cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim

Yaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorum 🤭 buralara girebildiğimce tabii katılırım sohbete 💕 cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim
Rabbim gönlüne göre versin insaAllah canim onunda vardır zamanı🤗
Bizim kızlarin hepsi delidir yabancilık çekmezsin bende baş deli:confused:

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda sen beni hiccc örnek alma ben kötü pis örnek 😂😂

M Mavi Menekse K Kampcikiz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz hangi sporları yapmayı düşünüyorsunuz ne gibi diyet yapacaksınız 🤩
Simdi söyle ben daha önce ip atlayarak cok güzel kilolar vermiştim ama evlendikten sonra ipin ucu kacınca kiloları kat kat aldım 😂🥴
Karlar yagmurlar yagdıgı icin dısarda yürüyüş yapamayacagım leslie dusunuyorum 😅 daha önce zumba da yapmıstım o da cok eglenceli ama hamilelik dusundugum icin cocuğu bırakmayalım yerlere zumba yapıp 😅😂😂

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda sen beni hiccc örnek alma ben kötü pis örnek 😂😂
Ay bende cok yiyorum bogazımı tutmazsam anlayabiliyorum o yuzden hayatım hep diyetlerde gecti 😂😂

Rabbim gönlüne göre versin insaAllah canim onunda vardır zamanı🤗
Biz kızlarin hepsi delidir yabancilık çekmezsin bende baş deli:confused:
Sen olmasan biz napariz ki kaptanım kaldık ortada hele beni dusunebiliyomusunuz durten yok engel olan yok nanay gülüm nanay🤪🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X