- 12 Mart 2019
- 16.208
- 35.683
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #18.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız et neden yasak olsun o kacamakmiYemee yasak
doğru bilmişsin![]()
Lan yeter kaçamak yapanı ben atacam artık topikten . Yetersilkelenin kendinize gelin
bu haftaki ceza fazla spor değil 1 günlük 2 günlük topikten atılmak
baktık ki hiç uyulmuyo köklü atılacak
Fazla yerseennn tabii yasakKız et neden yasak olsun o kacamakmi![]()
Eyvahhh sert kayaya çarptım geneLan yeter kaçamak yapanı ben atacam artık topikten . Yetersilkelenin kendinize gelin
bu haftaki ceza fazla spor değil 1 günlük 2 günlük topikten atılmak
baktık ki hiç uyulmuyo köklü atılacak
fazlası kaçamak sayılırKız et neden yasak olsun o kacamakmi![]()
Buyük kızım elif küçuk kızim eylül benim adım filiz 3tane cocugum var 20,15,3 yaslarinda canimE Elif_Eylul bu kullanıcı adının kurtlar vadisiyle bir alakası var mı konudan cok alakasız olucak ama merak ettimgörür görmez esime sordum elif Eylül polatınki değil miydi ya diye evlendikten sonra izletmeye calıstı da fanatik
![]()
Siz bayaa kurtlar vadisinden önce koymussunuz isimleri denk gelmiş ben sokBuyük kızım elif küçuk kızim eylül benim adım filiz 3tane cocugum var 20,15,3 yaslarinda canim![]()
Canim herkes ortisine ceza verebilir oyuzden yaptik bu eslesmeyi menulerde eşini etiket yapıp uyarmak serbestBeni ciddiye almayın kısmen tabihem kendimi hem sizi motive etmeye çalışıyom . Kaptan ben değilim kimseye ceza vermek haddim değil
ama etmeyin kaçırmayın
Ben seyretmem öyle şeyleriSiz bayaa kurtlar vadisinden önce koymussunuz isimleri denk gelmiş ben sok![]()
Yaktım çıranı K KlassklasikCanim herkes ortisine ceza verenilir oyuzden yaptik bu eslesmeyi menulerde eşini etiket yapıp uyarmak serbest![]()
Benim evde youtube aciyorum dizi seyretmek icin izin vermiyolarkiBence de ama esler sagolsun![]()
Ben artık düzeltmiyorum yıldım cunkumUlan harf hatasini düzeltmekten gına geldi klavye çeviriyor![]()
Tamam kapatanımBu haftaki kiloyla diger haftaki cuma gunü kilon simdi güncellicem listeyi canim
Ya nasıl izin vermezler onları kaldırınBenim evde youtube aciyorum dizi seyretmek icin izin vermiyolarki![]()