Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lan yeter kaçamak yapanı ben atacam artık topikten . Yeter :sinirli::sinirli: silkelenin kendinize gelin :KK62::KK62: bu haftaki ceza fazla spor değil 1 günlük 2 günlük topikten atılmak 🤣🤣 baktık ki hiç uyulmuyo köklü atılacak
:KK57::KK57::KK57::KK57:

Lan yeter kaçamak yapanı ben atacam artık topikten . Yeter :sinirli::sinirli: silkelenin kendinize gelin :KK62::KK62: bu haftaki ceza fazla spor değil 1 günlük 2 günlük topikten atılmak 🤣🤣 baktık ki hiç uyulmuyo köklü atılacak
Eyvahhh sert kayaya çarptım gene 😂😂

E Elif_Eylul bu kullanıcı adının kurtlar vadisiyle bir alakası var mı konudan cok alakasız olucak ama merak ettim 😅 görür görmez esime sordum elif Eylül polatınki değil miydi ya diye evlendikten sonra izletmeye calıstı da fanatik 😂😂🥲

E Elif_Eylul bu kullanıcı adının kurtlar vadisiyle bir alakası var mı konudan cok alakasız olucak ama merak ettim 😅 görür görmez esime sordum elif Eylül polatınki değil miydi ya diye evlendikten sonra izletmeye calıstı da fanatik 😂😂🥲
Buyük kızım elif küçuk kızim eylül benim adım filiz 3tane cocugum var 20,15,3 yaslarinda canim😌

Beni ciddiye almayın kısmen tabi 🤪🤪 hem kendimi hem sizi motive etmeye çalışıyom . Kaptan ben değilim kimseye ceza vermek haddim değil 🤣🤣 ama etmeyin kaçırmayın
Canim herkes ortisine ceza verebilir oyuzden yaptik bu eslesmeyi menulerde eşini etiket yapıp uyarmak serbest 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X