Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajınızla karşılaşınca acaba dedim yanlış bir şey mi yazdim mesajlarimda.Birincisi ben motive olmak için birkaç yere yazdım. Siz bana güzel bir dille,canım konsantre olamazsın,bak emek veriyoruz,istersen bir yerden devam et tarzı yaklasabilirdiniz. İkincisi de

"Not.....Sadece Burda Devam Etmek İsteyen Girebilir😌 " bu not,ben buraya başlamadan önce yoktu. (düzenleme saati 40 dak önce) dolayısıyla yazmayan kural için benim suçum ne.

Ama benim sana demem gerekirmi sence bir yerden devam et diye mesajlara bakinca buraya yazmissin diger tarafada yazmissin bunu sen degil baskasida olsa ayni seyi yaparim

Not a gelince Sürekli ilk sayfada duzenleme yapıyorum zaten

E Elif_Eylul menüm aşağıda kaptanım iyi akşamlar
Uyanınca:
300 ml anne cayi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
5YK bulgur pilav
1 kase cacık

Ara:
YOK

Akşam:bol acılı tavuk durum
3 bardak ayran

Ara:.
1 kupa çay
300 ml anne cayi

Su:
1.7 lt
Spor:
200 ip atlama
15 dk bölgesel hareketler

Adım: 3058
M MissHayaLet

Afiyet olsun canım 😘

Kilonu hedefini yaziyorum cumadan cumaya tartıl ozaman🤗

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun canım tek ögün yaptığın için sıkıntı yok 2.ci ödülü kullanmış oldun😘
Teşekkür ederim kaptanım yarın güzelce kaçamaksın günlere devam 😊 haftaya Cuma’ya bomba gibi düşecem 😅😅😅
Eminim canım sen yaparsın 💞💋
İnşeAllah canım . İnsan yeter ki istesin yapar gerçekten . Anneme dedim kilo vermiş miyim . ? Dedi yok canım nerede 😅😅 dalga geçiyor dedim bu kadar kilo olmuşum . Yeter artık dedi . Dedim 8 kilo daha vereyim nolur ne olmaz Ramazan’da alırsam eski fazla olsun 😅😅 benim hem. YüZüm çöktüğü için hemen belli oluyor kilo verdiğim . Bende göbekte gidiyor ama basenler sanki çivi çakmışlar ya 😭

E Elif_Eylul menüm aşağıda kaptanım iyi akşamlar
Uyanınca:
300 ml anne cayi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
5YK bulgur pilav
1 kase cacık

Ara:
YOK

Akşam:bol acılı tavuk durum
3 bardak ayran

Ara:.
1 kupa çay
300 ml anne cayi

Su:
1.7 lt
Spor:
200 ip atlama
15 dk bölgesel hareketler

Adım: 3058
M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🥰

Menü
SABAH
ISPANAKLI YUMURTA
CEVİZ
PEYNİR
SALATALIK
DOMATES
YEŞİLLİK

ARA ÖĞÜN
KEFİR +MUZ 1. ARA ÖĞÜN

KEFİR +ELMA 2. ARA ÖĞÜN

FINDIK+BADEM 3. ARA ÖĞÜN

MADEN SUYU

AKŞAM
KÖFTE +PATATES
BULGUR PİLAVI
SALATA
KARNABAHAR

SU》1,5 LİTRE

E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım 🥰

He kızlar birde ben dün eşime öyle böyle uzun degil baya uzun bir mesaj yazdım . İçimi döktüm ne var ne yok söyledim . Daha söyleyemediklerinde vardı tabii . En önemli olan şeyleri yazdım . Bugün gidip bir daire bakacaklardı abisi için dua edinde olsun . Artık 3.cü kişi flan girmesin aramıza . İnşAllah ev olurda bende rahat edrim artık . Beni anladığından eminim . Ve o yüzden bugün daha moralim iyi . Annemin o kadar uzakta olmamasına rağmen 1.5 aydır yüzlerini gördüğüm yok . Olurda annesini gördü o yüzden bize böyle davranıyor demesinler diye . Ya aramıyorum bile öz annemi aramıyorum ki dolduruşuna geldi demesinler diye .

He kızlar birde ben dün eşime öyle böyle uzun degil baya uzun bir mesaj yazdım . İçimi döktüm ne var ne yok söyledim . Daha söyleyemediklerinde vardı tabii . En önemli olan şeyleri yazdım . Bugün gidip bir daire bakacaklardı abisi için dua edinde olsun . Artık 3.cü kişi flan girmesin aramıza . İnşAllah ev olurda bende rahat edrim artık . Beni anladığından eminim . Ve o yüzden bugün daha moralim iyi . Annemin o kadar uzakta olmamasına rağmen 1.5 aydır yüzlerini gördüğüm yok . Olurda annesini gördü o yüzden bize böyle davranıyor demesinler diye . Ya aramıyorum bile öz annemi aramıyorum ki dolduruşuna geldi demesinler diye .
Senin adına çok sevindim canim iyki icini dökmüşsün 🥰

Teşekkür ederim kaptanım yarın güzelce kaçamaksın günlere devam 😊 haftaya Cuma’ya bomba gibi düşecem 😅😅😅

İnşeAllah canım . İnsan yeter ki istesin yapar gerçekten . Anneme dedim kilo vermiş miyim . ? Dedi yok canım nerede 😅😅 dalga geçiyor dedim bu kadar kilo olmuşum . Yeter artık dedi . Dedim 8 kilo daha vereyim nolur ne olmaz Ramazan’da alırsam eski fazla olsun 😅😅 benim hem. YüZüm çöktüğü için hemen belli oluyor kilo verdiğim . Bende göbekte gidiyor ama basenler sanki çivi çakmışlar ya 😭
Kuzu basen için hareketlere bak eğer ki gitmezse.

Menü
SABAH
ISPANAKLI YUMURTA
CEVİZ
PEYNİR
SALATALIK
DOMATES
YEŞİLLİK

ARA ÖĞÜN
KEFİR +MUZ 1. ARA ÖĞÜN

KEFİR +ELMA 2. ARA ÖĞÜN

FINDIK+BADEM 3. ARA ÖĞÜN

MADEN SUYU

AKŞAM
KÖFTE +PATATES
BULGUR PİLAVI
SALATA
KARNABAHAR

SU》1,5 LİTRE

E Elif_Eylul

Afiyet olsun kuzum 💋

Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin kuzum gerçekten çok zor günler geçirmişsin inşallah olur 🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X