- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.081
Yok canim estağfurullah oyle seymi olurTeşekkür ederim .ama galiba böyle yazdım diye herkes çok güldü yanlış birşey mi dedim yoksa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim estağfurullah oyle seymi olurTeşekkür ederim .ama galiba böyle yazdım diye herkes çok güldü yanlış birşey mi dedim yoksa![]()
Anladm peki ben nasıl katilabilirimYok canım konu seninle alakalı değil hem buraya hem başka günlüğe giden oluyor ne yazık ki![]()
Canım öncelikle gün sonu menü paylasman gerekiyor menu listesi var E Elif_Eylul kaptanımız menü ve seni listeye ekleyecek başlangıç kilonu fotoğraflı istiyoruz daha sonra pazartesi günü kontrol tartısı var.Anladm peki ben nasıl katilabilirim
Afiyet olsun canım
Anladm abla. Şuan evde tartı olmadığı için haftada bir tartiliyorm annemlerde .güncel kilom şuan 64Canım öncelikle gün sonu menü paylasman gerekiyor menu listesi var E Elif_Eylul kaptanımız menü ve seni listeye ekleyecek başlangıç kilonu fotoğraflı istiyoruz daha sonra pazartesi günü kontrol tartısı var.
Tartı cuma günü fotoğraflı oluyor spor listesi var spor ve adım yarışmasına katılırsan beni gün sonu yaptığın spora etiket yaparsan sevinirim![]()
Başarılar dilerim kaptanımız ve tüm grupla beraber bence kesinlikle hedefine ulaşırsın. Hoşgeldin aramızaHoşbulduk abla ben nur .22 yasindayim. Evliyim 64 kiloyum hedefim .50 kilo olmak istiyorum![]()
Tamam kuzum cuma günü tartı fotonu bekliyor olacağız aramıza hoşgeldinAnladm abla. Şuan evde tartı olmadığı için haftada bir tartiliyorm annemlerde .güncel kilom şuan 64
Hoşbulduk . tamam abla Allah razı olsun inşallah veririm valla biran once kurtulasim var tek olmuyor vallaTamam kuzum cuma günü tartı fotonu bekliyor olacağız aramıza hoşgeldin![]()
Afiyet olsun12.03
Kahvaltı 11.00: 1 orta boy patates kızartma 1 dilim ekmek 2 dilim kasar peyniri
Aksam 19.15: 6 yk taze fasulye 3 yk makarna
Ara türk kahvesi Atıştırmalık badem fındık
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
2 saatlik mutfak temizliği
Afiyet olsun
Aramıza hoşgeldinAnladm abla. Şuan evde tartı olmadığı için haftada bir tartiliyorm annemlerde .güncel kilom şuan 64
Afiyet olsun12 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 Yumurta
2 dilim peynir
1 ince kepek ekmeği
7-8 zeytin
3 bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
1 elma
1 avuç leblebi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon fırında hamsi
1 pişmiş soğan
2-3 dilim patates fırın
Spor: 13059 adım M MissHayaLet
Ortiler:Aamine
Pandora27
Teşekkür ederimTeşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Şifa olsun inşallah canım
Markasını bilemiyorum ama buzdolabında oluyor yeşil bı paketi var kuru maya gibi paketi küçük
Oleyyy hiç sevmediğim hareketE Elif_Eylul
D u t
Aamine
Pandora27
C Chikolata_gozlum
F Frozen01
K Kampcikiz
karamel Latte
jtaime020626
Gurbettt42
@Li_zigi
@Gozdem__
K Klassklasik
M M_atruska
M Mavi Menekse
suspushanimcim
N Nur_1335
zmfaze
KumsalveDeniz
Evet kızlar pazartesi ekstra Bonus spor puani plank hareketi 1 sn 5 puanDuyduk duymadık demeyin
![]()
E Elif_Eylul
D u t
Aamine
Pandora27
C Chikolata_gozlum
F Frozen01
K Kampcikiz
karamel Latte
jtaime020626
Gurbettt42
@Li_zigi
@Gozdem__
K Klassklasik
M M_atruska
M Mavi Menekse
suspushanimcim
N Nur_1335
zmfaze
KumsalveDeniz
Evet kızlar pazartesi ekstra Bonus spor puani plank hareketi 1 sn 5 puanDuyduk duymadık demeyin
3 gün devam edecek pazartesi, salı, Çarşamba günü son gündür
![]()
Afiyet olsun.Kizlar iyi akşamlar
Bugün annemleri görmenin sevinciyle kaçamadın dibine vurdum saklamak istemiyorum.
Ve yemeklerde annemden olunca yememek mümkün degil kesin 2 kilo aldım
Menü E Elif_Eylul canım
Yeşil çay saat 10h30
Sade Türk kahvesi 13h30
Akşam tek ögün
1 tabakta yarısı bulgur yarısı pirinç pilavın üstüne taze çiftlik tavuğu
Yalan yok yanak baya doluydu.
1 kase salata
1 bardak ayran
Sonra 1 dilim ıslak kek orta boy .
Su 3 litre olur yatana kadar .
M MissHayaLet canım yatmadan önce adımlarımı atarım .
Spor yapmadım ama .
Patates gibi şiştim . Şimdiden pazartesiyi düşünüyorum kesin 2 kilo fazla çıkarım
2 hafta kacamak yok bana artık .