Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bugün +100 gramdayim regl oluyom dünde spor yapamadim kaçak da yapmadım E Elif_Eylul bütün vücudum komple pert yataktan çıkmak istemedim uşaklar durmadi
Orticimm canını sıkma benim de geçen hafta öyle oldu her şey yoluna girer tekrar ve kilolar su gibi akar gider canımm. 😍😍

Spor yaptıktan sonra gün içi sersem gibi olmayıp daha aklı başında hissetmenin yolu yok mu ya? 15 bin civarı adımı korumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sonra kitap okumam eğitim videosu felan seyretmem gerekiyor ama dedeler misali uyukluyorum. Off hep birinden biri eksik kalıyor
BuX24lFCAAAHaBM.jpg

Aynı bu kedi gibi bakıyorum etrafa spordan sonra 🤣🤣🤣🤣
fsel5jsscni_0_1200x720.jpg

Sapsik 😂
Spor yaptıktan sonra gün içi sersem gibi olmayıp daha aklı başında hissetmenin yolu yok mu ya? 15 bin civarı adımı korumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sonra kitap okumam eğitim videosu felan seyretmem gerekiyor ama dedeler misali uyukluyorum. Off hep birinden biri eksik kalıyor
Eki Görüntüle 3025444
Aynı bu kedi gibi bakıyorum etrafa spordan sonra 🤣🤣🤣🤣
Eki Görüntüle 3025445

Hacer canım çok iyi yapmışsın ortimm akıllı saat çok iyi bir motivasyon veya cep telefonu ile adım takibi ama en rahatı saatle oluyor bende çok işe yaradı. Çok iyi işler çıkaracaksın saatinle güle güle kullan canım 😍😍😍
Teşekkür ederim kuzum
Selam kaptanımmm E Elif_Eylul ve selam kızlarr
Sabah tartıldım ve tartının aşkıyla direk spora çıktım ancak eve girdim size hemen durumları bildireyim diye. Öncelikle gururluyum 🤣🤣🤣 40,5 ayaklarımla sizlerleyim 🤣🤣🤣
Cuma günü malum 81,2 idi
güncel 80,7
cuma günü güzel şeyler olacak hissediyorum 🤣🤣🤣
Ayrıca canım ortiler Aamine Aamine @Pandora27
Eki Görüntüle 3025424
süpersin bebek 😍😚😚🥰🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X