• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldım🙈 Şimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim😅
Hoşgeldin canım 🤗😍

Merhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldım🙈 Şimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim😅
Hoşgeldin adaşım 🤣🤣🤣
Sabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin

Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt

Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu

Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kuzum 🥰

Merhaba kızlar ben de katılabilir miyim aranıza🥰

Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🤗 maşallah çok güzel kilo vermişsin🧿
Sabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin

Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt

Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu

Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💞
M MissHayaLet 1800 adım var telefonda çekmeme değmez :/ üzerimde tasiyamiyorum haliyle pek saymıyor yoksa bugün pazara gittim geldim o kadar orda bile atmisimdir adım
Hangi uygulamayı kullanıyorsan onu en hassas ayara al canım birde arka cepte değilde eşofman kullanıyorsan sağ ya da sol cepte dursun.
💋💋💋

hzlsel hzlsel canim spor yapıyomusun yada neler yapiyosun turkce ögretmenligi devammi 🥰
Evet canım devam İstanbul’da çalışıyorum şu an kar tatilinin tadını çıkarıyorum🤣
Spor henüz yok hamilelik de düşünüyorum o yüzden çok aşırı spor yapamam yürüyüş veya Leslie şeklinde olur benim sporum henüz başlamadım ama inşallah yarın başlamış olurum okulda da günde 6-7 defa 4 kat in çık o da spora girer herhalde🤭

Evet canım devam İstanbul’da çalışıyorum şu an kar tatilinin tadını çıkarıyorum🤣
Spor henüz yok hamilelik de düşünüyorum o yüzden çok aşırı spor yapamam yürüyüş veya Leslie şeklinde olur benim sporum henüz başlamadım ama inşallah yarın başlamış olurum okulda da günde 6-7 defa 4 kat in çık o da spora girer herhalde🤭
Iyi dinlenmeler🤩
Adim atıyoruz burda telefona adim sayar yükleyebilirsin yada saat varsa, M MissHayaLet etiket yaparsan yarindan itibaren spor listesine senide eklesin adim puanida var

Iyi dinlenmeler🤩
Adim atıyoruz burda telefona adim sayar yükleyebilirsin yada saat varsa, M MissHayaLet etiket yaparsan yarindan itibaren spor listesine senide eklesin adim puanida var
Saatimi tozlu raflar arasından çıkarıp şarj edeyim o zaman🤭
Tabi etiketlerim yarın menümü paylaşırken yazarım🥰

M MissHayaLet
Screenshot_20220319-215656_Samsung Health.webp

E Elif_Eylul ve M MissHayaLet
Uyanınca:
1 kupa bitki cayi

Kahvaltı:
Yarım dilim peynir
1 kupa cay
2 dilim ekşi mayalı tbe
6 tane zeytin