- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #23.461
Sağ ol canımTamam canim ekliyorum başlangıçin hayırli olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canımTamam canim ekliyorum başlangıçin hayırli olsun![]()
Hoş buldum canım
Hoşgeldin Aramıza Canım
Afiyet Olsun canım![]()
Hoşgeldin canımMerhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
![]()
Allah'ım şifa versin sana da guc kuvvet versin canımAteşi düştü canım ama aşşşıırı huysuz . Telefon götümde olsa 20000 adımı görürdüm
Hoşgeldin adaşımMerhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
![]()
Afiyet olsun kuzumSabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin
Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt
Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu
Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Merhaba kızlar ben de katılabilir miyim aranıza![]()
Merhaba canım aramıza hoşgeldinMerhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
![]()
Afiyet olsun canımSabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin
Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt
Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu
Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Hangi uygulamayı kullanıyorsan onu en hassas ayara al canım birde arka cepte değilde eşofman kullanıyorsan sağ ya da sol cepte dursun.M MissHayaLet 1800 adım var telefonda çekmeme değmez :/ üzerimde tasiyamiyorum haliyle pek saymıyor yoksa bugün pazara gittim geldim o kadar orda bile atmisimdir adım
Evet canım devam İstanbul’da çalışıyorum şu an kar tatilinin tadını çıkarıyorum
Hoş buldum canımHoşgeldin canım![]()
Hoş buldum canım çok teşekkür ederim verdim ama bir kısmını aldım inşallah verebilirimMerhaba canım aramıza hoşgeldinmaşallah çok güzel kilo vermişsin
![]()
Iyi dinlenmelerEvet canım devam İstanbul’da çalışıyorum şu an kar tatilinin tadını çıkarıyorum
Spor henüz yok hamilelik de düşünüyorum o yüzden çok aşırı spor yapamam yürüyüş veya Leslie şeklinde olur benim sporum henüz başlamadım ama inşallah yarın başlamış olurum okulda da günde 6-7 defa 4 kat in çık o da spora girer herhalde![]()
Hoş buldum canımHoşgeldin adaşım
Afiyet olsun kuzum![]()
Saatimi tozlu raflar arasından çıkarıp şarj edeyim o zamanIyi dinlenmeler
Adim atıyoruz burda telefona adim sayar yükleyebilirsin yada saat varsa, M MissHayaLet etiket yaparsan yarindan itibaren spor listesine senide eklesin adim puanida var
Tamamdir canimSaatimi tozlu raflar arasından çıkarıp şarj edeyim o zaman
Tabi etiketlerim yarın menümü paylaşırken yazarım![]()
OLsun canım kilo alınır verilir tabiki tekrardan güzel kilo vereceksinHoş buldum canım çok teşekkür ederim verdim ama bir kısmını aldım inşallah verebilirim![]()
Ooooo kaptanellam
Ne saati takmisim bugun nede telefonuOoooo kaptanellam![]()