• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazlar da yağışlı bulutlu olur genelde domates zamanına kadar zaten sonbahar geliyor
Ay birşey diyim mi Allah yardımcınız olsun 🥴 ben orda yasayamazdım benim söyle ayagımı bir denize sokmam lazım bir güneş görmem lazım zaten beyazım iyicene çöker giderim 🤣🤣🤣🤣

Ay birşey diyim mi Allah yardımcınız olsun 🥴 ben orda yasayamazdım benim söyle ayagımı bir denize sokmam lazım bir güneş görmem lazım zaten beyazım iyicene çöker giderim 🤣🤣🤣🤣
Haklısın canım şartlar zor burada mevsim olarak. Burada doğduk büyüdük işimiz gücümüz ailemiz burada 😁 Çocuklar gider belki inşallah 😂

Haklısın canım şartlar zor burada mevsim olarak. Burada doğduk büyüdük işimiz gücümüz ailemiz burada 😁 Çocuklar gider belki inşallah 😂
Onlar da sizi bırakıp gidemez 😂

Dilini ısırda tayin falan cikmasin🙃
Bu arada ben gödümü kaldırıyorum artık profilden yüksek müsadenizle. Zaten iyice büyür moral bozmaya gerek yok 😂👀 Başka bahara kaldı zayıflama. 🤪😅
Dün seni etket yaptim sonra sildim biliyomusun kaldir profil resmini daha cok büyüceksin falan diye😕

Dün seni etket yaptim sonra sildim biliyomusun kaldir profil resmini daha cok büyüceksin falan diye😕
Ahaha haklısın valla ben de öyle düşündüm. Gerçi ikinci hamileliğimde 8 kg aldım sadece. Bunda daha az alırım inşallah. İlk hamilelik beni mahvetti 🤗

Aman yok gitsinler valla bize de fırsat olur değişik yerlere gitmek için. Gider 1 hafta kalırız döneriz 😂
🤣🤣🤣 Simdiden asıla onlara gidin kuzzuum diye

:ruh::ruh::KK17::KK17::KK17::KK17: abooo ben burda merkezde zor duruyorum merkezde deniz yok kafadan sıyırtırım bir Kütahya meselemiz var zaten ben yazdım

Ahaha haklısın valla ben de öyle düşündüm. Gerçi ikinci hamileliğimde 8 kg aldım sadece. Bunda daha az alırım inşallah. İlk hamilelik beni mahvetti 🤗
Dikkat edersen almazsın zaten verirsin bile🙃

🤣🤣🤣 Simdiden asıla onlara gidin kuzzuum diye

:ruh::ruh::KK17::KK17::KK17::KK17: abooo ben burda merkezde zor duruyorum merkezde deniz yok kafadan sıyırtırım bir Kütahya meselemiz var zaten ben yazdım
Allah gönlünüze göre versin😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X