- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.061
Bencede bnm gibi saaatli yazsınlarBidaha klasik kahvalti yazanın alnını karıslarimu![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede bnm gibi saaatli yazsınlarBidaha klasik kahvalti yazanın alnını karıslarimu![]()
![]()
![]()
Ben recel helva yemiyorum vala klasik kahvaltıdaSen nasıl yapıyım klasik kahvaltının bacım![]()
Sen neler yapıyorsun bakayımBnm için değil![]()

Sonra kilo nasıl geliyorNegüzel kahvalti![]()
Klasik deyince yeminle aklima recel helva gelmiyorduBencede bnm gibi saaatli yazsınlar![]()
BnmdeKlasik deyince yeminle aklima recel helva gelmiyordu![]()
Vala benimdeKlasik deyince yeminle aklima recel helva gelmiyordu![]()

Klasik kahve içiyomSen neler yapıyorsun bakayım![]()
Valla kebap ciğer ne istesen çıkarmı çıkarNeler var klasik kahvaltınızda sizin![]()
Ben recel helva yemiyorum vala klasik kahvaltıdaalmıyoruz bile eve yememek icin
![]()
serpme kahvaltıdan ne eksiği var maşallaah bu kahvaltı ile ben omad yaparımPeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
![]()
SanadaKlasik kahve içiyom
(Sütlü) yanında fındık hurma![]()
Aha artık yandınız klasik kahvaltı yazan bağğğyaannlar![]()
Yaparsın canım bir tek bir çatal reçel bir çatal da helva ile omad yapacaktin daha niye yapmıyosunserpme kahvaltıdan ne eksiği var maşallaah bu kahvaltı ile ben omad yaparım![]()
![]()
![]()
![]()
Yazanlar dusunsunAha artık yandınız klasik kahvaltı yazan bağğğyaannlar![]()
Allah seniYaparsın canım bir tek bir çatal reçel bir çatal da helva ile omad yapacaktin daha niye yapmıyosun![]()