• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam :sus::sus::sus::sus:
Katılım konusunda 😀 menülerinize yorum yapmam, siz zaten buraya onlarla yüzleşmek için yazıyorsunuz. Kendine kızdığın bir anda yapmış bulunurum yorumu, ters teper 🤐 Keyifli çaylar 😋
Hee katılım konusunda evet işsiz olmak bunu gerektirir 🤣 biz birileri gibi yogun değiliz işte napıcan 🙃 hee ben devamlı kendime kızıyorum 🙃

Bugunün menüsü :
Sabah : 1 kutu kakaolu süt

Öğlen ; bir kase yüksük çorba

Tavuklu sultan kebabı (el kadar yufka içinde sebzeli tavuk fırınlanmış )

Haydari 4 kaşık

Ara : 1 elma

Ara2: 1 bardak ayran

2 salatalık

Akşam : et tantuni dürüm
300 ml bardak ayran

Bugün nöbetteyim inşallah gece acıkıp bişiler yemem eğer acıkırsam diye ayran ,salatalık falan aldım bakalım 😅

10:30 kahvaltı ekte +2 lokma daha
14.00 3 yk yoğurt
16:30 resimde
16:15 4 yk tavuk 3 yk et bol salata 4 yk pilav
E Elif_Eylul akşam yemeğini çok karıştırmışım 😑

Menümmmm
Sabah
Karatay tabağı
1 sb kefir

Öğlen
1 kase çorba

Ara
1 tane nektari

Akşam
2 köfte
1 kepçe mercimekli bulgur pilavı
Ayran

Su 2.5 lt

Bugunün menüsü :
Sabah : 1 kutu kakaolu süt

Öğlen ; bir kase yüksük çorba

Tavuklu sultan kebabı (el kadar yufka içinde sebzeli tavuk fırınlanmış )

Haydari 4 kaşık

Ara : 1 elma

Ara2: 1 bardak ayran

2 salatalık

Akşam : et tantuni dürüm
300 ml bardak ayran

Bugün nöbetteyim inşallah gece acıkıp bişiler yemem eğer acıkırsam diye ayran ,salatalık falan aldım bakalım 😅
Afiyet olsun kızlar 🥰

Herkes kendi kafasina göre takılıyor işte gel tartı paylaş,menu paylaş git,etiketlere dönme filiz uğraşsın dursun insan koştursun
Kaptanım bende ha bire tartı paylaşıyor bu aralar 😁😁ama sanki dahada motive oluyorum hergun tartilinca 😑bide bişey dicem senin istediğin gibi olmayan herkesi kov 🤣🤣Allah topuğuna sikiyorum galiba ilk önce beni kovarsin sanırım 🤣🤣

Kaptanım bende ha bire tartı paylaşıyor bu aralar 😁😁ama sanki dahada motive oluyorum hergun tartilinca 😑bide bişey dicem senin istediğin gibi olmayan herkesi kov 🤣🤣Allah topuğuna sikiyorum galiba ilk önce beni kovarsin sanırım 🤣🤣
Yakında zaten òylesine gelenlere kilitlicem günlügü kafam bozuyor😌

Screenshot_20220628-204104_Instagram.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X